Tudor Chirilă, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată! A intrat în „politică”

Tudor Chirilă reușește mereu să-și surprindă fanii, însă de data asta, apariția lui este cu adevărat fără precedent, lucru recunoscut chiar de către cunoscutul artist. 

Mai precis, PRO TV a anunțat că Tudor Chirilă se va alătura actorilor din serialul VLAD, unde va juca rolul unui om politic. Chiar Tudor Chirilă a recunoscut că este o experiență total inedită pentru el.

„Prezența în VLAD îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant.

Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol. ” a declarat Tudor Chirilă.

Așadar, Tudor Chirilă va juca rolul omului politic Drăgoi, care este căsătorit cu Ivana, noul personaj din serialul VLAD, jucat de către Raluca Aprodu.

Loading...

Revista Presei