Uluitor! Ce sume încasează Adriana Bahmuțeanu și cine îi dă acum bani. Ce avere are fosta soție a lui Silviu Prigoană

adriana bahmuteanu

După ce a divorțat de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeancu nu se poate lăuda cu încasări foarte mari. Aceasta duce o viață mult mai modestă spre deosebire de cea pe care o avea în perioada căsniciei.

Adriana Bahmuțeanu și anunțat candidatura pentru postul de primar al Sectorului 1, iar conform legii, fosta soție a lui Silviu Prigoană a fost nevoită să își publice declarația de avere, una care pare a fi destul de controversată.

Potrivit declarației de avere postate de Adriana Bahmțueanu, în anul 2019, aceasta a avut o singură sursă de venit. Este vorba despre emisiune cu care a colaborat și de unde a înacsat banii pe firmă, în calitate de persoană fizică autorizată.

Având în vedere postura fostei soții a lui Silviu Prigoană, suma încasată este destul de mică. În anul 2019, Adriana Bahmuțeaznu a încasat 68.000 de lei, adică 5.600 de lei pe lună, sumă încasată pentru ”servicii artistice”.

Pe lângă acești bani, aceasta mai este asociată cu 50% la o socitatea care deține un coafor în București, deci cel mai probabil, Adriana încasează și de aici ceva bani.

Ce avere are Adriana Bahmuțeanu

Deși a fost căsătorită cu Silviu Prigoană, unul dintre cei mai bogați oameni de afari din România, averea Adrianei Bahmuțeanu îi uimește pe toți.

Potrivit documentului publicat, aceasta nu deține nicio casă, nicio mașină, niciun teren și nici bijuterii. De asemenea, fosta soție a omului de afaceri nu are nici datorii, un lucru destul de bun având în vedere situația financiară în care se află.

 

Citește și:

Revista Presei