Uluitor! Cine este soțul Dianei Șoșoacă și cu ce se ocupă. Detalii șocante despre noul președinte al Comisiei pentru abuzuri din Senat

de:
28 dec. 2020
Uluitor! Cine este soțul Dianei Șoșoacă și cu ce se ocupă. Detalii șocante despre noul președinte al Comisiei pentru abuzuri din Senat
Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR la alegerile din decembrie 2020

Diana Șoșoacă i-a șocat pe toți după ce a preluat funcția de președintă a Comisiei pentru abuzuri din Senat. Acum, odată cu preluarea noii funcții, ies la iveală detalii uluitoare despre viața personală a acesteia.

Diana Șoșoacă era cunoscută cu mult timp înainte de a devenit senatoare AUR. Ea s-a făcut remarcată în urma acțiunilor controversate de protest.

Pe lângă faptul că au nemulțumit-o restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID, avocata Diana Șoșoacă avea o serie de nemulțumiri și la adresa președintelui Iohannis, pe care și le exprima în clipuri video care au înregistrat mii de vizualizări, scrie Vocea Banilor.

Diana Șoșoacă nu este româncă

Dincolo de aparițiile publice, puțini știu detalii din viața intimă a avocatei Diana Șoșoacă. Ea a vorbit recent într-un interviu despre rădăcinile sale, dar și despre căsnicia sa.

Un lucru de-a dreptul surprinzător este că noul președinte al Comisiei pentru abuzuri din Senat este de origine macedoneancă. Ea a mai mărturisit că bunicii ei locuiau în Scopie, însă câțiva ani mai târziu au fugit în România.

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi”, a spus Diana Șoșoacă, pentru Interviurile lui Cristoiu.

Cu ce se ocupă soțul ei

Viața de cuplu a Dianei Șoșoacă nu este una prea fabuloasă. ”Celebra” avocată este la al treilea mariaj și știe și de ce nu au mers restul căsniciilor sale. Ea a mărturisit în cadrul aceluiași interviu că este o persoană ”insuportabilă și autoritară”, drept urmare nu este de mirare de ce a ajuns într-o așa situație.

Diana Șoșoacă, într-un video pe YouTube

În ceea ce îl privește pe soțul ei, acesta este de meserie chimist și a lucrat 18 ani la Combinatul Oltchim, dar a demisionat de curând. Total surprinzător este faptul că soțul Dianei ar putea să-i calce pe urme senatoarei, devenind și el avocat. În prezent, acesta este student în ultimul an la Facultatea de Drept.

Cum a ajuns Diana Șoșoacă în atenția publicului

Diana Șoșoacă este extrem de cunoscută de publicul larg încă dinainte de a debuta pe scena politică. Noul președinte al Comisiei pentru abuzuri din Senat este avocata lui IPS Teodosie, acea avocată care a contestat în instanță restricția de organizare a pelerianjului de la Peștera Sfântului Apostol Andrei, noteză Vocea Banilor.

Acela a fost momentul în care Diana Șoșoacă a fost mediatizată cel mai mult pe piața media din România.

Și la pelerinajul de la Sfânta Parascheva, avocata a ieșit din nou în evidență. Ea a fost prezentă alături de mai mulți colegi de partid și a stârnit un val de agitație. Ea a contestat radical măsurile luate de autorități privind interzicerea partincipării la pelerinaj.