Cum arăta Raluca Dumitru înainte de operațiile estetice. Noua concurentă de la Survivor România e de nerecunoscut

de: Ana Toma
09 apr. 2021
Cum arăta Raluca Dumitru înainte de operațiile estetice. Noua concurentă de la Survivor România e de nerecunoscut
Raluca Dumitru

Raluca Dumitru este noua concurentă a competiției Survivior România. Deși fanii se așteptau la reîntoarcerea Anei Porgras, producătorii de la Kanal D au pregătit alte surprize pentru telespectatori.

Pentru publicul larg, Raluca Dumitru este cunoscută datorită postului de asistentă tv pe care l-a ocupat o bună perioadă de timp, iar așa cum se întâmplă și în cazul multor vedete, și aceasta a apelat la anumite îmbunătățiri din punct de vedere estetic.

Cum arăta Raluca Dumitru înainte de operațiile estetice

Seria de operații estetice ale Ralucăi Dumitru au transformat-o complet pe concurenta de la Survivor România. Totuși, unii fani au primit cu bine cu schimbările vedetei, pe când alții au criticat-o asupru pentru noua ei apariție.

Deși la începutul carierei sale, Raluca Dumitru era caracterizată prin simplitate, odată ce a câștigat notorietate, vedeta a vrut din ce în ce mai mult, iar asta implică și schimbările din punct de vedere fizic.

Noua concurentă de la Survivor România și-a mărit buzele, și-a pus silicoane și a apelat și la botox pentru a ascunde micile imperfecțiuni de la nivelul feteței, iar rezultatul a fost cel dorit. Vedeta a devenit dificil de recunoscut.

Raluca Dumitru, înainte de operațiile estetice

Operațiile estetice i-au adus probleme de sănătate

Pentru Raluca Dumitru, operațiile estetice au venit și cu o serie de probleme neprevăzute. În urmă cu câțiva ani, brunetei i-au explodat silicoanele,a jungând de urgență la medic.

Deși nu știa inițial ce se întâmplă și doar acuza dureri mari, s-a constatat că implantul mamar era spart. Dacă vedeta nu ar fi acționat la timp, starea ei de sănătate se putea agrava și ar fi putut chiar muri, însă grație medicilor și faptului că s-a mișcat destul de repede după apariția durerilor, Raluca Dumitru a reușit să treacă cu bine și peste acest episod.

”Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg.

Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor”, mărturisea Raluca Dumitru pentru Wowbiz în urmă cu ceva timp.