Umilință totală pentru Andreea Berecleanu! O fostă colegă o face praf: Nu are nicio treabă cu meseria

Scandal imens după plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1. Prezentatoarea TV a încasat o umilință totală. Nimeni nu se aștepta să se ajungă aici.

Umilință totală pentru Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a anunțat că pleacă de la Antena 1 după 17 ani la postul Intact și la pupitrul Observatorului. Mai mult, prezentatoarea a lansat și săgeți către postul la care a muncit.

Acum, avem parte de o răsturnare de situație. O fostă colegă a vedetei dă de pământ pur și simplu cu Andreea Berecleanu. Spune că aceasta nu are nicio treabă cu meseria de jurnalist. Este de fapt o prompteristă care se interesează doar de machiaje.

Andreea Berecleanu este pusă la zid de către Sonia Ruxandra Matei, una dintre fostele angajate de la Antena 1. Scandalul este imens, iar dezvăluirile pe măsură.

Dar asta nu e tot. Jurnalista a făcut o comparație între fosta prezentatoare de la Observatorul de 19 și Alessandra Stoicescu, care revine la pupitrul știrilor de la Antena 1.

“Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani.

Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv.

Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat.

Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie ştiri, materiale, se implică. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le ştiu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic aşa. Mulţi ani. Diferenţele sunt uriaşe, huge, nici nu încap niciun fel comparaţii”, spune fosta colegă a Andreei Berecleanu.

Tirul Soniei Matei nu se oprește aici. Aceasta continuă seria dezvăluirilor. „N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult.

Să nu jignim meseria şi profesia asta cu muze machiate, vax albina, şi să ne împăunăm fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legătură, dar ne lipim de ea doar că am citit un prompter mulţi ani, ne-am machiat şi gătit, ne-am văzut la tv, şi am devenit faţa unui jurnal de ştiri făcut şi muncit de alţii, tu neimplicându-te deloc.

Când nu ne mai convine băgăm în faţă o profesie cu care în realitate nu am avut tangenţă, «milioaneleeee de oameni», «dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR, venite de fapt din forţa unei staţii, că mă enervez.

Faptele sunt fapte, realităţile realităţi. Deci pe infuzia de minciună PR, «tragedia» Berecleanu, ca să ştiţi adevărul: Berecleanca, prompteristă, întotdeauna, jurnalist, never în ultimii 17 ani”, a scris Sonia Ruxandra Matei pe o rețea de socializare.

Loading...

Revista Presei