Umilință totală pentru Mirela Vaida. Acuzații grave la adresa ei: Nu e treaba mea asta și nu mă interesează

Mirela – Acces Direct

Umilință totală pentru Mirela Vaida. Îndrăgita prezentatoare de la ”Acces Direct” este atacată din toate părțile. Fanii sunt revoltați și o acuză de regie. Aceștia nu cred că există cu adevărat cazuri de coronavirus la Antena 1. 

Mirela Vaida, se află în prezent în izolare la domiciliu după ce în urmă cu o săptămână au fost depistate o serie de cazuri de infectare cu noul coronavirus în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

La scurt timp după anularea emisiunii ”Acces Direct”, în mediul public au existat o serie de speculații, care au acuzat-o pe Mirela Vaida ca totul este o regie, iar acest lucru a stârnit o revoltă în rândul fanilor săi.

Deși Mirela Vaida și-a ținut fanii la curent constant cu ce se întâmplă și cu starea ei de sănătate, atacurile asupra vedetei de la Antena 1 nu au început să apară.

”Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă. Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!”, a scris Mirela Vaida pe pagina de instagram.

Nu mă interesează

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a abordat și speculațiile potrivit cărora totul e o regie. Mirela Vaida susține că nu și-ar pune viața și familia în pericol pentru așa ceva și nu o interesează convingerea gurilor rele.

”Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi.

Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a mai scris vedeta de la Antena 1.

Revista Presei