Un jucător de fotbal de la ŢSKA Moscova a făcut o glumă cu Vladimir Putin. Ce a pățit acesta la scurt timp. Toți colegii lui de echipă au fost îngroziți

21 mai 2021
Un jucător de fotbal de la ŢSKA Moscova a făcut o glumă cu Vladimir Putin. Ce a pățit acesta la scurt timp. Toți colegii lui de echipă au fost îngroziți

Vladimir Putin și-a câștigat renumele de lider extrem de dur și răzbunător. Chiar dacă acesta este prezentat periodic în ipostaze, care să-l umanizeze, percepția publică nu s-a schimbat. De altfel și poporul rus îl vede ca un om deosebit de puternic, iar după cazul Alexei Navalnîi nimeni nu mai îndrăznește să-l supere.

Un eveniment petrecut în anul 2005 stârnește amuzament și groază totodată. La acel moment echipa de fotbal ŢSKA Moscova a câştigat Cupa UEFA, iar Vladimir Putin a venit personal să-i felicite, însă fără translator. Așa că stranierii nu au înțeles nimic.

Jucătorul care a făcut o glumă neinspirată în prezența lui Vladimir Putin

Din acest motiv, la un moment dat, atacantul Vagner Love a făcut o glumă pe care el a condiserat-o amuzantă, dar care i-a îngrozit teribil pe colegii de echipă, care au înghețat.

Brazilianul Daniel Carvalho, care era mijlocaş al echipei de fotbal ŢSKA Moscova a povestit întâmplarea în cadrul unui interviu acordat Sport24.

„Îmi amintesc că, după ce m-am întors din Portugalia, de la finală, ne-am dus imediat la o întâlnire cu Putin. Din păcate, traducătorul nostru nu a fost prezent acolo. Vagner Love şi cu mine nu am înţeles aproape nimic din ce a spus Putin, ne-am aşezat puţin confuzi. Putin a spus ceva, jucătorii ruşi au răspuns, iar noi doi am rămas tăcuţi”, a relatat Daniel Carvalho.

Colegii de echipă au fost îngroziți

Pentru că se plictisea Vagner Love a făcut o glumă cu care și-a speriat colegii, pentru că îi aducea atingere lui Vladimir Putin. Doar că președintele rus s-a amuzat și a fost foarte prietenos în continuare.

„La sfârşitul şedinţei, Vagner a glumit şi toţi ruşii au intrat în panică, îngroziţi. Dar când Putin a râs, toată lumea s-a simţit uşurată. A fost distractiv”, a mai spus Carvalho, care chiar l-a lăudat pe președintele rus.

El l-a comparat cu Jair Bolsonaro, actualul şef de stat al Braziliei, despre care are o părere foarte proastă.

”În Brazilia, nu vrem să ne întâlnim cu preşedintele, având în vedere ceea ce se întâmplă în ţară. În schimb, în Rusia a avut loc o întâlnire şi a fost foarte interesantă”, a mai spus jucătorul brazilian