Unde a dispărut Viviana Sposub? Ce studii are aceasta și cum a ajuns în televiziune: Vârstă, înălțime, carieră

de: Ana Toma
09 mai 2021
Unde a dispărut Viviana Sposub? Ce studii are aceasta și cum a ajuns în televiziune: Vârstă, înălțime, carieră
Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

Viviana Sposub este cea care i-a furat inima lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Cei doi trăiesc o intensă poveste de dragoste de luni de zile, iar bruneta este mai fericită ca niciodată. 

Deși George Burcea a ales, Andreea Bălan nu iartă pe nimeni. Zilele trecute, artista a reacționat aspru la comentariul unui fan, jignind-o pe Viviana Sposub, despre care a zis că nu face absolut nimic. Astfel, am făcut câteva cercetări pentru a aflat cine este cu adevărat iubita lui George Burcea.

Câți ani are Viviana Sposub

Viviana Sposub are 23 de ani. Iubita lui George Burcea s-a născut pe 21 iunie 1997, în Botoșani și a avut visul televiziunii încă de mică. Ea are o înălțime de 1,76 și 75 de kilograme.

Vedeta de la Pro Tv a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian”, unde a studiat şi muzica. Cîțiva ani mai târziu, drumul ei a ghidat-o spre Antena 1, acolo unde a prezentat rubrica meteo din cadrul Observatorului, prezentat de Mihai Jurca şi Andreea Gherasim.

Viviana Sposub a vrut mai mult însă, așa că a urmat și niște cursuri de specializare.

Ce studii are Viviana Sposub

Viviana Sposub a absolvit cursurile şcolii Intact Media Academy, finalizându-și studiile cu nota 10. Odată cu debutul ei în lumea presei, ea a decis să se înscrie și la Facultate.

Vedeta s-a înscris la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din SNSPA, iar în vara anului 2019, a renunțat la Intact și s-a angajat imediat la Pro Tv, pentur un salariu de 2.000 de euro lunar. 

Ea a devenit noua co-prezentatoare a emisiunii Vorbeşte lumea, de la Pro TV, alături de Adela Popescu şi Gabriel Coveşanu, lucru pe care și-l dorea enorm, după cum mărurisea și ea. 

”Nici nu ştiţi cât de mult am aşteptat acest moment“, a spus Viviana la prima sa apariţie la Pro TV.

Viviana Sposub are o relație cu George Burcea

Viața intimă a Vivianei Sposub a fost puternic mediatizată în ultimele luni. După ce a fost co-prezentatoare în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Viviana a fost cooptată. În show-ul  Ferma, unde și-a cunoscut iubirea vieții ei.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan este cel care a impresionat-o. La doar câteva zile de la începerea filmărilor, cei doi au început să se îndrăgosească, iar în prezent formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țară.

Cei doi un locuiesc încă împreună, însă nu este niciodată prea târziu. Viviana mărturisea recent că se vede măritată, chiar dacă este încă tânără, însă mai sunt niște lucruri care trebuie rezolvate înainte. 

Momentan aceasta nu mai are niciun proiect important, dar continuă să fie activă pe rețelele de socializare și să se folosească de imaginea ei pentru a promova diferite produse.