Viviana Sposub, făcută praf de Andreea Bălan. Artista nu s-a mai putut abține: Am crezut că ai probleme psihice

de: Ana Toma
09 apr. 2021
Viviana Sposub, făcută praf de Andreea Bălan. Artista nu s-a mai putut abține: Am crezut că ai probleme psihice
Andreea Bălan și Viviana Sposub

Au trecut luni de zile de când George Burcea și Andreea Bălan și-au spus adio, cu toate astea însă, artista nu uită și nu iartă nimic, motiv pentru care, nici Viviana Sposub nu scapă de vorbele sale.

Andreea Bălan este o femeie calculată în vorbe, însă ultima întâmplare a făcut-o să își iasă complet din minți. Artista a umilit-o crunt pe actuala iubită a fostului ei soț, Viviana Sposub, într-un mod în care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Andreea Bălan și-a ieșit din minți

Totul a pornit de la un fan, care ar fi dat ”lile” atât paginii sale de Instagram, cât și paginii fostului ei soț, George Burcea, dar și a actualei sale iubite, Viviana Sposub. Deși pentru internauți acest lucru poate nu înseamnă nimic, ei bine, pentru Andreea Bălan a însemnat mai degrabă o umilință.

Mai mult atât, noua urmăritoare i-ar fi spus artistei că o admiră atât pe ea cât și pe fostul ei soț, dar și pe actuala lui iubită, lucru care a fost prea mult pentru artistă. Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea de denigrare, iar de Viviana Sposub a spus că nu este nici artistă și nici prezentatoare, ba chiar nu are niciun fel de activitate.

”Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate.

Nu am înțeles deloc mesajele tale.Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta”, i-a spus Andreea Bălan femeii.

Andreea Bălan și-a blocat urmăritoarea

Andreea Bălan nu s-a mai putut opri. Artista a mărturisit că nu poate concepe ca fanii fostului ei soț, care aproape că i-a distrus viața să fie și fanii ei. De asemenea, ea a rugat-o pe urmăritoare să le dea block acestora și mai mult de atât, să șteargă inclusiv comentariile pe care le-a lăsat vreodată pe pagina celor doi iubiți.

”Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo”, a continuat Andreea Bălan.

Viviana Sposub, reacție surprinzătoare

Viviana Sposub a avut și ea o replică în întreg scandalul, însă spre deosebire de Andreea Bălan, aceasta a preferat să nu fie atât de directă. Iubita lui George Burcea a postat un filmuleț la story, pe Instagram, în care transmite un mesaj, care, este foarte probabil să-i fie adresat chiar Andreei Bălan.

În clipul video, un bărbat vorbește despre bârfă și despre modul în care oamenii aleg să îi vorbească pe alții pe la spate.

”Dacă oamenii vor să mă vorbească pe la spate, chiar dacă este pozitiv sau negativ, lasă-i dracu să își facă de cap, mie nu îmi pasă. Dă-le un motiv să aibă de ce să fie obsedat de tine. Când vorbesc despre ei, nimeni nu ascultă, așa că bineînțeles că vor vorbi despre tine”, transmite bărbatul din video-ul postat pe Instagram.