Vedetă a Antenei 1, în pericol! Liviu Vârciu, de nerecunoscut. Ce a pățit prezentatorul

Liviu Varciu

Probleme mari pentru una dintre cele mai cunoscute vedete ale Antenei 1. Liviu Vârciu este în mare pericol. Ultima imagine cu acesta i-a îngrijorat pe toți fanii. S-a aflat ce a pățit prezentatorul.

Liviu Vârciu, în pericol

Liviu Vârciu se află în mare pericol. Vedeta are probleme de sănătate. Preentatorul şi-a speriat fanii de pe rețelele de socializare. A postat o imagine în care poartă mască. Acesta şi-a anunţat fanii că are o răceală.

Liviu Vârciu a răcit. Acesta poartă mască pe faţă pentru a-şi proteja familia. Vedeta Antenei 1 a precizat că are o răceală normală, românească.

Artistul face referire la coronavirus şi spune despre epidemia care face ravagii în toată lumea, cu mii de morţi şi sute de mii de persoane infectate, că este „vrăjeală”.

Liviu Vârciu s-ar confrunta cu o simplă răceală, însă a decis să poarte masca pentru a-şi proteja familia. „Bună dimineața, dragilor. Am răcit. Nu e… e răceală din asta, a noastră, românească, nu vrăjeala aia a lor”, le-a spus Liviu Vârciu fanilor de pe Instagram.

Liviu Vârciu va avea un băiat

Liviu Vârciu a primit o veste mare. Va fi din nou tătic. De această dată, iubita lui va naște un băiat. Astfel, Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară.

“Anda este foarte fericită că va deveni mamă la începutul toamnei şi momentan nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară.

La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel pentru că are deja două fete.

Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, au povestit apropiații cuplului Liviu Vârciu şi Anda Călin.

Revista Presei