Verdict crunt pentru Daniela Crudu! Ce i-au interzis medicii: A ajuns dependentă

daniela crudu1

Verdict crunt primit de Daniela Crudu. Vedeta a avut parte de vești extrem de proaste. S-a aflat ce i-au interzis medicii. Bruneta a ajuns dependentă și are o mare problemă.

Daniela Crudu, veste proastă primită de la medici

Vedeta Daniela Crudu a primit o veste extem de proastă de la medici. Bruneta care este în topul vedetelor autohtone cu cele mai multe intervenții chirurgicale a pățit-o rău de tot. Cruduța nu mai arată deloc ca la debutul ei în televiziune. Atunci, era blondă și nu avea silicoane. Acum e de nerecunoscut.

S-a operat la nas, la gușă, la bărbie, și și-a pus silicoane. Mai mult, merge aproape în fiecare lună să își injecteze buzele cu acid hialuronic, schimbându-și de asemenea și forma sprâncenelor. A făcut și tratamente de rejuvenare facială, dar și pentru a trata pungile de sub ochi.

În urmă cu ceva timp a primit un verdict crunt din partea specialiștilor. Și-a dorit să i se scoată și ultima picătură de grăsime de pe abdomen și de pe coaste, anunță libertatea.ro. Aceasta s-a lovit însă de refuzul medicilor care i-au spus că doar sala de fitness este soluția. Obsesia vedetei pentru kilogramele în plus a început când a pus câteva kilograme în plus.

Câte operații estetice are Daniela Crudu?

S-a aflat și câte operații estetice are Daniela Crudu. Chiar bruneta a dezvăluit totul. “Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni, au toate fetele.”, a declarat bruneta în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și:

Revista Presei