Vestea anului pentru Bianca Drăgușanu! Alex Bodi a lăsat-o fără cuvinte: Gestul la care nu te așteptai

biancadragusanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au parte de o relație extrem de tumultuoasă. Nici ei nu mai știu de câte ori s-au certat și s-au împăcat. De data aceasta vorbim despre ceva special. Vedeta a fost lăsată fără cuvinte. Alex Bodi a făcut gestul la care nu se aștepta nimeni.

Alex Bodi a îngenuncheat în fața Biancăi

Este vestea anului pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta a dezvăluit că afaceristul s-a așezat în genunchi cerând-o în căsătorie.

Frumoasa Bianca Drăgușanu și-a emoționat fanii după ce a postat pe rețelele de socializare imagini în care este cerută în căsătorie. Marea întrebare a fost adresată într-un cabinet medical, iar afaceristul Alex Bodi s-a așezat în genunchi pentru a-și întreba iubita dacă vrei să-i fie soție.

Vedeta a rămas fără cuvinte, mai ales că bărbatul a mărturisit că nu a mai făcut asta niciodată. Alex a scos inelul de logodnă din cutie și l-a așezat pe deget, iar Bianca Drăgușanu nu a ezitat. „N-am mai făcut asta niciodată, chiar niciodată”, a declarat musculosul.

„Ai înnebunit? Serios! Nu știu ce se întâmplă”, a spus frumoasa blondină imediat cum Alex Bodi i-a pus inelul de logodnă pe deget. Înainte de a răspunde afirmativ, Bianca Drăgușanu îl întreabă pe Alex Bodi dacă o va iubi mereu.

După răspunsul mult așteptat, afaceristul a luat-o în brațe pe blondină și s-au sărutat.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit pe 1 august 2019 în ciuda faptului că relația lor a fost presărată cu numeroase certuri și scandaluri. Dragostea lor a ținut prima pagină a tabloidelor, mai ales când au anunțat că divorțează după numai câteva luni de căsnicie.

Revista Presei