Vesti bune pentru toti clienții LIDL. Cum pot primi reduceri mari la orice produs. Niciun alt supermarket nu are o astfel de ofertă

de: Ana Toma
22 apr. 2021
Vesti bune pentru toti clienții LIDL. Cum pot primi reduceri mari la orice produs. Niciun alt supermarket nu are o astfel de ofertă

LIDL și-a obișnuit deja clienții cu fel de fel de beneficii. Milioane de clienți preferă deja aceste supermarket-uri și e de înțeles motivul. Începând cu anul 2020, promoțiile pentru clienți au cunoscut o creștere accentuată.

Unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din țară a lansat aplicația LIDL PLUS, având ca scop oferirea de beneficii pentru toți clienții, în orice magazin din țară în care ajung.

Cum funcționează aplicația LIDL PLUS

Aplicația LIDL PLUS poate fi folosită de oricine și prevede o varietate de promoții. Fie că este vorba despre vouchere, puncte, sau chiar reduceri masive, totul este îl folosul clienților.

Mai mult de atât, clienții LIDL primesc săptămânal și vouchere, la casă, după ce cumpără produse în valoare de o anumită sumă, iar codul primit de pe voucher trebuie scanat în aplicație, în acest mod, clienții obținând un talon răzuibil care le aduce fel de fel de surprize.

Unde se pot folosi aceste taloane? Ei bine, în funcție de norocul fiecărui client, taloanele de pe aplicație, care se primesc gratuit, sunt folosite pentru a obține reduceri la cumpărăturile din magazin.

Singurul supermarket care oferă astfel de beneficii

Spre deosebire de alte supermarketuri din țară, LIDL România este singurul care oferă astfel de beneficii pe platofmra proprie. Taloanele pe care clienții le pot folosi sunt valabile 7 zile de la răzuire, deci cei care se bucură de ele trebuie să se grăbească.

De asemenea, premiile încasate de clienți trebuie ridicate în termen de trei zile, în caz contrar, oferta expiră.

Acestea sunt doar o parte din ofertele LIDL de care clienții se bucură. Pe lângă taloane, premii și oferte speciale, lanțul de magazine are grijă ca săptămânal să ofere o gamă largă de produse pentru gusturile oricui. De la produse alimentare speciale, până la accesorii de animale sau electroasnice, LIDL nu încetează să își uimească clienții de la o zi la alta.