Ce înălțime are Cristina Neagu și ce vârstă? România joacă acum cu Croația la Campionatul European de Handbal: cât este scorul

10 dec. 2020
Ce înălțime are Cristina Neagu și ce vârstă? România joacă acum cu Croația la Campionatul European de Handbal: cât este scorul

România joacă primul său meci din grupele principale de la Campionatele Europene de Handbal cu Croația, marea surpriză a competiției. Croatele sunt neînvinse și au deja patru puncte, în timp ce fetele noastre au 0. Cristina Neagu, deși a jucat bine, nu mai afișează forma cu care ne obișnuise.

Update: Croația conduce România cu 14-10 după prima repriză.

România pierde cu 25-30 în fața Croației.

VoxBiz.ro vă va ține la curent cu scorul final al partidei care se desfășoară chiar în aceste momente și este transmisă pe DigiSport2.

Aceasta a fost infectată cu coronavirus și încă nu se simte bine. Ea a acuzat o stare proastă, dar talentul său a făcut ca totuși echipa să se bazeze în continuare pe ea. Cristina Neagu continuă chiar și acum să fie motorul României. Fără ea echipa efectiv nu funcționează.

Ce vârstă și ce înățime are Cristina Neagu

„Pentru mine a fost o perioadă grea. După ce am contractat virusul am forțat revenirea, am avut două-trei antrenamente de handbal, m-am accidentat, niște probleme musculare de două ori, apoi la genunchi. Practic, în două luni de zile, am avut cinci-șase antrenamente de handbal și trei meciuri în Ligă pe care le-am jucat la un potențial foarte scăzut.

Eu am și zis-o după ultimul meci din Ligă că nu sunt în cea mai bună formă fizică și n-aș ști să zic acum procentual la ce nivel sunt. Mă simt destul de rău fizic, e clar că nu sunt în cea mai bună formă a mea, dar încerc să ajut echipa ca de fiecare dată pe cât de mult pot”, a spus Cristina Neagu, care a fost desemnată de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, intrând in istoria acestui sport ca fiind singura care a bifat această performanță.

Cristina Neagu are 32 de ani, 1.80 înălțime și cel mai mare vis al său rămâne o medalie la Jocurile Olimpice.

Vezi și Fata care a schimbat lumea! Cum a intrat geniala Cristina Neagu în Cartea Recordurilor! O poveste care inspiră