Viorica Dăncilă și-a schimbat look-ul complet! Fostul premier este de nerecunoscut. Cum arată acum

de: Ana Toma
03 apr. 2021
Viorica Dăncilă și-a schimbat look-ul complet! Fostul premier este de nerecunoscut. Cum arată acum
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă și-a schimbat look-ul complet. De când a renunțat la viața politică, fostul premier pare mult mai liniștit, iar asta se paote înțelege din activitățile sale. Ultima apariție a acestei a fost una total neașteptată. Viorica Dăncilă este de nerecunoscut.

Fostul premier al României s-a remarcat întotdeauna cu prezența ei elegantă și coafura deosebită. De când a ieșit din schema politică însă, Viorica Dăncilă a fost surprins-o complet diferită, din cap până în picioare.

Viorica Dăncilă și-a schimbat look-ul

De la pantofi stiletto și costum cu fustă și sacou, Viorica Dăncilă a trecut la o costumație simplă. Acesta a fost surprinsă într-un mall din Capitală, îmbrăcată casual, într-o cămașă, blug și niște botine negre, potrivit cancan.ro.

Nici coafura fostului premier nu mai e ce a fost odată. Viorica Dăncilă avea părul dezlegat, iar puțini ar fi recunoscut-o în mulțime. Acesta a umblat prin mai multe magazine, semn că își căuta ceva nou pentru garderobă.

În final, după cumpărături, fostul premier a decis să își ia și niște mâncare la pachet. Dăncilă și-a așteptat rândul și nu s-a grăbit deloc, plecând acasă cu un meniu de la McDonald’s.

Viorica Dăncilă, la mall

Cel mai mare regret al Vioricăi Dăncilă

Departe de cariera sa politică, Viorica Dăncilă are și ea regrete la fel ca oricre om. Fostul premier a mărturisit recent că și-ar fi dorit să mai aibă un copil, în condițiile în care ea și soțul ei au singur fiu care a fost adoptat.

Acesta mai povestea că și ea la rândul ei este singură la părinți și știe ce înseamnă acest lucru.

”Am avut multe discuții cu mama mea despre alt copil. După ce l-am luat pe Victor, la un an, mi-a zis că dacă o să mai ai un copil s-ar putea să fac diferența între ei. M-am temut mereu de asta. Acum regret, nu e bine să ai doar un singur copil, e bine să fie mai mulți frați. Eu sunt singură la părinți, Victor e singur la părinți”, mărturisea Viorica Dăncilă.

Pe lângă fiul lor, Viorica Dăncilă și soțul ei mai au un cățel și o pisică.