Visezi că alergi? Care sunt lucrurile de care te temi. Ce semnificație are acest vis

de: Ana Toma
21 mart. 2021
Visezi că alergi? Care sunt lucrurile de care te temi. Ce semnificație are acest vis
Sursa foto: Getty Images

Unele vise ne marchează mai mult decât credem și dorim să le înțelegem mai bine. Fiecare obiect sau acțiune pe care o trăim în visul respectiv poate fi un semnal de alarmă, de care ar fi bine să ținem cont pentru a ne rezolva probleme personale.

Dacă ai visat că alergi, există o multitudine de semnificații. Depinde din ce motiv alergi, dacă ești alergat, dar și modul în care simți în vis în timp ce alergi. Înțelegând mai bine ce ni se întâmplă, putem știi unde trebuie să acționăm.

Alergi fără să simți efortul

Multe persoane visează că aleargă fără a resimții însă oboseala efortului depus. Dacă te visezi într-o astfel de manieră înseamnă că îți vei atinge toate obiectivele repede și fără niciun efort. De asemenea, trebuie să știi că ești într-o formă excelentă, motiv pentru care poți începe orice proiect pe care îl ai în plan.

Pe de altă parte, dacă visezi că alergi alături de mai multe persoane, cel mai probabil, în curând urmează să fii invitat la o anumită festivitate. Poate fi vorba de o întâlnire de afaceri, sau de ce nu un eveniment mai mare.

Dacă viseză că alergi spre cineva, este posibil ca acest vis să însemne că nu vrei să pierzi o persoană dragă. Poate însemna că ai și o teamă ascunsă de anu fi respins, însă tu știi cel mai bine ce se întâmplă în mintea ta. 

Ești alergat de alte persoane

Dacă ești alergat de alte persoane, lucrurile se schimbă puțin. Înseamnă că ai o serie de frici față de o anumită persoană și nu răspunzi prea bine în fața acestor presiuni, așa că preferi să te scunzi sau să ”fugi” cum poți tu mai bine. De asemenea, lipsa curajului de a înfrunta anumite probleme poate fi și ea o semnificație. 

Există și posibilitatea de a visa că vrei să alergi dar nu o poți face. În acest caz, cel mai probabil în interiorul tău te simți neajutorat. Ai încrederea de sine la pământ și crezi că nu mai poți face nimic din ce făceai odată. Poți lucra la acest aspect și te vei ajuta pe tine în viitor, pe toate planurile.