Ai visat că te tunzi? Iată ce semnificație are acest vis. La ce trebuie să fii atent

de: Ana Toma
19 mart. 2021
Ai visat că te tunzi? Iată ce semnificație are acest vis. La ce trebuie să fii atent

Visele ne surprind întotdeauna. Fie că vorbim despre un coșmar sau un vis care ne motivează, tot timpul ajungem să ne întrebăm care este semnificația acestuia. Situația diferă de la o persoană la alta, însă semnificațile sunt în mare parte aceleași.

Dacă ai visat că te tunzi, există foarte multe explicații pentru acest vis. Totul depinde însă și de situație. Te-ai tuns singur, sau te-a tuns cineva? În funcție de acest lucru îți dai seama ce semnificație are acest vis pentru tine și la ce lucruri trebuie să fii mai atent data viitoare.

Te-ai tuns singur?

În cazul în care nu știai până acum, părul reprezintă încrederea de sine pe care o avem, iar atunci când ne tundem singuri într-un vis, se presupune că suntem într-o perioadă difcilă din viața nostră. Fie că este vorba de dragoste, loc de muncă sau o altă schimbare, faptul că te tunzi înesmnă că vrei să scapi de toată energia negativă acumulată.

Acum depinde și cât de mult te tunzi. Dacă alegi să îți tunzi părul scurt, acest lucru poate smnifica că vrei să te pedepsești pentru amăgirile trăite în ultima perioadă. Cu alte cuvinte, vrei să scapi de toate dezamăgirile pe care le-ai trăit în ultima perioadă și să te eliberezi de tot ce te înconjuară pentru a-ți putea reveni.

De asemenea, nu este exclus să primești vești triste sau să treci printr-o etapă dificilă.

Ce se întâmplă dacă cineva te tunde

O a doua variantă a acestui vis este aceea că o altă persoană te tunde. În acest caz, semnificația este aceea că o persoană foarte apropiată te constrânge într-o oarecare măsură. Ești presat să faci lucruri pe care nu ți le dorești și nu prea ai de ales.

Pentru că părul are o semnificație de încredere, iar cineva îl taie, asta înseamnă că în viața reală simți că cineva îți sfidează autoritatea. Mulți oameni nu iau în seamă cuvintele tale și nu te apreciază deloc pnetru munca depusă. Mai mult de atât, faptul că visezi o astfel de acțiune înseamnă că te consumi foarte mult pentru cei din jurul tău și pentru modul în care ești tratat.

Dacă tunsul este dureros, este un semn că ți-ai dori să te afirmi mai mult atât în viața personală cât și profesională.