Viviana Sposub, mesaj neobișnuit pentru fetița Andreei Bălan. Ce i-a spus aceasta

de: Ana Toma
08 mart. 2021
Viviana Sposub, mesaj neobișnuit pentru fetița Andreei Bălan. Ce i-a spus aceasta
Andreea Bălan

Iubita lui George Burcea, Viviana Sposub a reușit să o lase din nou pe Andreea Bălan cu gura căscată. Cunoscută pentru felul ei de a fi, fosta concurentă de la Ferma, nu s-a putut abține nici de această dată. 

Clara, fiica cea mică a Andreei Bălan a împlinit 2 ani, iar Viviana Sposub a profitat de ocazia pentru a-i face o urare. Deși lucrurile au fost destul de complicate între cei doi foști soți, iubita lui George Burcea nu pare să aibă vreo problemă. 

Gestul făcut de Viviana Sposub

Viviana Sposub are întotdeauna grijă să fie atentă la toți cei din jurul ei, așa că de aniversarea Clarei, vedeta de la Ferma i-a transmis un mesaj deosebit. Iubita lui George Burcea postat o fotografie cu micuța foștilor parteneri în dreptul căreia a scris un mesaj: ”La mulți ani Clărița Scărița!”, a scris aceasta pa Instagram, la Insta Story.

Câteva ore mai târziu, o postare a venit și din partea Andreei Bălan, care le-a mulțumit tutoror pentr implicare de la aniversarea fetiței ei. 

”Aseara am sarbatorit-o pe Clara cu o mica petrecere plina de rasete, chicote si voie buna! Ne-am simtit minunat, sunt foarte fericita si multumesc tuturor pentru mesajele frumoase! Ma bucur mult ca va place Amintiri si ca v-a emotionat atat de mult”, a scris Andreea Bălan pe contul personal de socializare.

Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

George Burcea și Viviana Sposub se pregătesc de nuntă?

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma. El era în plin proces de divorț, pe când vedeta de la Pro Tv se pregătea să facă o schimbare în viața ei și să accepte provocarea reality show-ului. La scurt timp după ce și-au terminat ”misiunea”, cei doi au stat inclusiv în carantină, după ce George Burcea a fost infectat cu noul coronavirus, iar acea perioadă i-a apropiat.

Recent, Viviana a mărturisit că ia în calcul să se căsătorească cu George Burcea în curând, însă sunt lucruri care încă trebuie rezolvate. 

”Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu…mai sunt chestii de rezolvat şi apoi”, mărturisea vedeta.

Într-un alt interviu, Viviana Sposub l-a descris pe iubitul ei ca fiind un om minunat, iar provocarea de la Ferma a făcut-o să îl cunoască din toate punctele de vedere. Reality show-ul i-a pus în valoarea toate punctele forte: ambiția, munca și priceperea, așa că nu a putut trece neobservat pe lângă vedeta de la Pro tv. 

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate”, povestea Viviana Sposub.