Cel mai mare secret al lui George Burcea. Viviana Sposub a făcut mărturisiri șoc din interiorul relației

de: Ana Toma
23 feb. 2021
Cel mai mare secret al lui George Burcea. Viviana Sposub a făcut mărturisiri șoc din interiorul relației
Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

Cel mai mare secret al lui George Burcea a ieșit la lumină, după ce Viviana Sposub nu s-a mai putut abține. Iubita actorului a dat cărțile pe față și a dezvăluit detalii intime din relația de cuplu. 

Povestea de iubire dintre George Burcea și Viviana Sposub a luat prin surprindere întreaga lume. Nimeni nu se aștepta ca actorul să își revină atât de repede după divorțul de Andreea Bălan, ba mai multă, să fie și atât de îndrăgostit.

Secretul lui George Burcea

Viviana Sposub a mărturisit că George Burcea este este bărbatul de care are nevoie acum. Ea l-a descris pe Burcea ca fiind ”bărbatul ideal a doua oară în viață” și speră că va rămâne și singurul din viața sa.

”Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață, când am spus asta mă refeream la Natanticu, în emisiunea Pe bune. A fost o experiență foarte frumoasă. A fost filmată de mult, înainte de pandemie și eram într-o altă perioadă a vieții mele, treceam printr-o despărțire”, a spus îndrăgita prezentatoare, la Pro Tv.

Cât de mult se iubesc

Un secret pe care puțini îl știu este că cei doi se iubesc atât de mult încât fac dragoste și de trei ori pe zi, lucru care întărește relația, dar o face și pe Viviana să arate mult mai frumoasă și tânără.

Ea mai mărturisit că își dorește să aibă cinci copii și a clarificat faptul că nu este încă în sărcinată, dar poate la un momendat va fi posibil și acest lucru.

”În contextul actual, pot spune că am ales bărbatul ideal a doua oară în viață (n.red. cu referire la George Burcea). Dumnezeu știe dacă va fi si pentru ultima dată.

Dragoste dimineața, la amiază și seara, și mai fac și sport, așa mă mențin frumoasă. Viata bună. Vreau cinci copii. Nu sunt însărcinată, de fapt, nu m-am controlat!”, a mai declarat Viviana Sposub la ‘Vorbește lumea’.

George Burcea are altă părere

George Burcea a făcut și el o serie de mărturisiri la începutul relației. Actorul mărturisea că între ei nu a existat nimic sexual și toate lucrurile au mers de la sine. El povestea că cei doi s-au cunoscut pe toate părțile și acumulează sentimente și energie prin fiecare moment petrecut împreună.

”Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, povestea George Burcea la începutul relației.