21 decembrie 2020 -moment astrologic deosebit de important pentru omenire! Parapsihologii Stelian și Gigi Chivu explică ce trebuie să facem în această zi pentru a ne schimba viața în bine. Lista dorințelor

20 dec. 2020
21 decembrie 2020 -moment astrologic deosebit de important pentru omenire! Parapsihologii Stelian și Gigi Chivu explică ce trebuie să facem în această zi pentru a ne schimba viața în bine. Lista dorințelor
Gigi și Stelian Chivu, parapsihologi au propriul site energianoua.ro

Toți specialiștii în astrologie și parapsihologie vorbesc deja de ceva timp despre acest moment mult așteptat de întreaga omenire. Ziua de 21 decembrie 2020 reprezintă un eveniment astrologic care are loc o dată la 20 ani și care înseamnă sfârșit și început deopotrivă.

La această dată are loc şi Solstiţiul de iarnă 2020. Renumiții parapsihologi Stelian și Gigi Chivu, antrenorii de conștiință cum li se mai spune, au fost invitați în emisiunea Alinei Bădic, de la B1 Tv pentru a explica ce trebuie să facem în această zi specială pentru a ne schimba destinele în bine. Aceștia au vorbit despre cum trebuie să scriem lista dorințelor și lista problemelor, care trebuie să fie gata până pe 20 decembrie, la ora 00:00

Pe 21 decembrie 2020 se va deschide un portal abundent în fluxuri energetice ce va deschide la rândul lui un capitol pentru viitorii 20 de ani. Lumea va începe să se schimbe prin intenție conștientă. Vei putea să îți creezi propria realitate. Magia Universului începe să lucreze pentru tine și prin tine si să activeze corpul de lumină. Noua eră de aur ia naștere acum„, se arată în unul din filmuletețe create de cei doi parapsihilogi special pentru această perioadă.

„În primul rând trebuie să vă gândiți la un proiect de viitor. Cum vreți să apăreți de acum și peste 20 de ani”, a spus Stelian Chivu, care a fost imediat completat de Gigi Chivu: „Dar proiectul trebuie să fie clar. Este bine, în general să apelăm la un profesionist pentru a ne ghida, pentru a ne pune totul în ordine. Avem nevoie de o hartă și de un ghid. Încrederea va conta mai mult decât credința în următoarea perioadă, încredere că totul va fi bine„.

Prin intenție îți poți crea propria realitate

Conjuncția Saturn Jupiter pică pe 21.12, ceea ce înseamnă că totul este amplificat. Energia este imensă și poate fi folosită pentru acel plan, care trebuie să fie bine făcut. Fiecare gând, fiecare vorbă, fiecare vibrație are o importanță deosebită în această perioadă. Un gând de invidie înseamnă autosabotare„, spune Stelian Chivu.

Să fim atenți la viruși, răceli, să lăsăm trecutul în urmă. Vine o energie nouă. Cea de-a cincea dimensiune începe acum. Intențiile din această perioadă este bine să fie cât mai corecte. Dacă cineva joacă murdar sau înșeală, Universul nu va ajuta acea persoană. Oamenii trebuie neapărat să devină corecți, cinstiți„, accentuază Gigi Chivu.

Gigi Chivu și Stelian Chivu în emisiunea Alinei Bădic de pe B1 TV

Legile cosmice nu ai cum să le păcălești. Cei care le încalcă, foarte repede vor plăti pentru că energiile prezente vor veni cu efectul karmic„, adaugă și Stelian Chivu, care a explicat în detaliu ce trebuie să facem pe pentru a ne schimba destinul în bine în această perioadă.

Lista Dorințelor și a problemelor

Pregătiți două coli de hârtie. Pe o coală scrieți dorințele și pe cealaltă problemele. Până la ora 00.00 pe 20 decembrie. Coala cu probleme se arde peste 3 zile, iar cea cu dorințe se păstrează până anul viitor.

Un alt momente deosebitd e important este cel de pe 21 decembrie, de la orele 11.45 până la 12.15. Atunci este nevoie să vă relaxați mental, alungând gândurile negative, să vă relaxați și emoțional și fizic.

În această jumătate de oră trebuie să priviți într-un strabism convergent. Când ochii sunt orientați către al treilea ochi intrăm într-o stare de relaxare mentală, care ne permite să acumulăm energia necesară.Această privire este o focusare energetică în jurul celui de-al treilea ochi„, a explicat Stelian Chivu.

„Cuvântul are putere. O nouă energie, o nouă lumină vine către noi. Este un moment cosmic magistral și este cazul să ne pregătim lăuntric foarte bine„, a punctat și Gigi Chivu.

Vei putea să-ți creezi propria realitate

Alina Bădic a vorbit și ea despre acest fenomen extrem de important și a explicat publicului cât de importantă este această zi, această perioadă, care ne poate dicta cursul vieții pentru următorii 20 de ani. Chiar dacă ne putem descoperi singuri punctele puternice sau slabe este indicat să cerem și ajutorul specialiștilor, care ne pot fi ghizi în drumul spre realitatea pe care ne-o dorim.

În această perioadă, care va dura de pe 21 decembrie până la începutul anului viitor, oamenii vor descoperi că prin intenție, gânduri, cuvinte, fapte și actiuni își pot crea în fiecare clipă propria realitate. Din punct de vedere astrologic, pe 21 decembrie vom experimenta pe Cer întâlnirea între planetele Jupiter și Saturn, în conjuncție la grad perfect, gradul 0, în zodia Vărsătorului.

Pentru a putea realiza o transformare reală în propria viață, este nevoie ca aceasta să fie generată de la cel mai profund nivel al ființei tale. 

Această energie deschide un nou capitol pentru întreaga omenire, dar și pentru fiecare dintre noi, un capitol pe care îl vom scrie pentru următorii 20 de ani”, a explicat și Alina Bădic, în cadrul emisiunii sale 360 de grade de pe B1 Tv.