Nu primiți aceste obiecte, iar dacă le aveți, aruncați-le! Sunt malefice și vă pot distruge viața! Parapshiologii Stelian și Gigi Chivu explică

23 dec. 2020
Nu primiți aceste obiecte, iar dacă le aveți, aruncați-le! Sunt malefice și vă pot distruge viața! Parapshiologii Stelian și Gigi Chivu explică
Gigi Chivu și Stelian Chivu în emisiunea Alinei Bădic de pe B1 TV

Este greu de crezut, dar uneori obiectele pe care le-am primit sau pe care le-am achiziționat ne pot aduce foarte mult ghinion în viață și dintr-odată totul să se schimbe în rău pentru noi. În acest context, este important să ne apărăm de influența plasărilor energetice străine. Energia noastră spirituală mentală, fizică, spirituală trebuie protejată.

Parapsihologii Stelian Chivu și Gigi Chivu au explicat în emisiunea 360 de grade, de pe B1TV, moderată de Alina Bădic, cum indetificăm un obiect încărcat negativ și ce trebuie să facem pentru a ne proteja de acesta.

„Cei care ne doresc răul pot pătrunde în zona inimii, care este cea mai magnetică și ne pot produce perturbări. Centrul nivelului afectiv este inima. Inima este de 5000 de ori mai puternică și mai magnetică decât creierul. Inima simte atacurile energetice. Vampirii energetici conștienți sau inconștienți ne pot fura energia. Aspectele se resimt intens la nivelul plexului cardiac”, a spus Stelian Chivu.

Un atac energetic se poate realiza și prin intermediul unor obiecte malefice, care sunt încărcate cu diverse mesaje.

„Trebuie să fiți foarte atenți când achiziționați obiecte din anticariate sau târguri de vechituri și produse second hand. Obiectele pot fi malefice. Un exemplu poate fi o mașina pe care o cumperi și te întrebi de ce faci mereu accident cu ea”, a spus Alina Bădic.

Cum ne dăm seama că un obiect este malefic

„Persoana trebuie să ia acel obiect, care poate fi cumpărat sau primit de la altcineva. Cum procedăm? Îl punem în mâna stângă, golim mintea și ne concentrăm atenția asupra nivelului plexului cardiac. Și atunci dacă în palmă se simte ca o greutate inexplicabilă, ca o arsură sau ca ceva dureros, lipicios, ca ceva care nu-ți place, recomandarea este să scăpați de el”, a spus parapsihologul Stelian Chivu.

„În ceea ce privește obiectele care provin din zonele ezoterice, oculte, oamenii trebuie să fie atenți pentru că de obicei acestea au o încărcărură informațională și emoțională puternică. Energiile întunecate dețin și ele inteligența lor de propagare, de agățare și atunci se folosesc de obiecte din sfera ezotericului și se înmulțesc în casele oamenilor ca și obiect purtat”, a spus si parapsihologul Gigi Chivu.

Gigi și Stelian Chivu, parapsihologi au propriul site energianoua.ro

Acesta a povestit că a mers în casa cuiva care decedase de ceva timp și că l-a atras o cutie, unde a simțit o vibrație foarte specială. Persoana respectivă fusese una pioasă și întreaga pioșenie se magnetizase în caseta personală din lemn. Și alte obiecte pot fi magnetizate de utilizatorii sau creatorii lor sau de către cei care le plasează cu intenție pentru a-și îndeplini obiectivele. Însă pot fi magnetizate negativ. Cum este cazul tablourilor care sunt încărcate cu energia pictorului și mesajele acestuia.

Obiectele malefice te atrag mai mult

„Obiectele chiar dacă sunt achiziționate sau primite, trebuie curățate energetic pentru a nu fi primite în forma în care au fost create. Obiectele malefice exercită o atracție stranie față de conștiința umană. Au capacitate de magnetizare stranie.

Când dorim să știm despre un obiect, putem face o interogare interioară: vreau să știu adevărul despre acest obiect. Putem simți o vibrație specifică, ca și cum am avea mici furnicuțe invizibile care urcă pe mâna noastră. Nu este normal ca atunci când iei în mână un obiect să simți furnicuțe energetice, energii specifice. Atunci acest obiect are o încărcătură anume și nu este una bună”, a comentat Gigi Chivu, care a dat și exemplul unui spațiu comercial unde toate afacerile au dat faliment.

„În general sunt vizați de atacuri energetice oamenii cu succes în afaceri”, a mai spus acesta. El a spus că în cazul în care există locuri în care se întâmplă multe lucruri negative, este bine să se apeleze la un specialist să vadă ce s-a întâmplat acolo și să încerce să curețe.

Alina Bădic a povestit și ea că a visat într-o noapte că trebuie să fie atentă să nu cumpere un obiect care o să-i placă foarte mult. Peste ceva timp, a intrat într-un magazin și i-a plăcut foarte mult un tablou care întruchipa ceva ezoteric. A stat două ore, s-a uitat intens la el, avea o dorința imensă de a-l cumpăra, dar din punct de vedere energetic simțea o agresiune îngrozitoare. „Nu știu ce era în neregulă cu el”, a spus aceasta care în cele din urmă a decis să renunțe la el urmând mesajul din vis.