Acum s-a aflat adevărul! Boala de care suferă, de fapt Andreea Bălan. Motivul real pentru care a ajuns din nou pe masa de operație

13 nov. 2020
Acum s-a aflat adevărul! Boala de care suferă, de fapt Andreea Bălan. Motivul real pentru care a ajuns din nou pe masa de operație
Andreea Bălan, cu fetițele sale Ella și Clara

Andreea Bălan a muncit de mică și astăzi a ajuns una dintre cele mai apreciate artiste din România. Și-a dorit enorm iubire și o familie, care să-i fie aproape și la bine și la greu. De-a lungul timpului, aceasta a avut o serie de conflicte cu tatăl său, Săndel Bălan, iar divorțul de George Burcea i-a pus capac.

Stresul, dezamăgirea, furia, neputința – toate acestea au contribuit la deteriorarea stării de sănătate a Andreei Bălan. Conform surselor VoxBiz, artista ar avea de mai mult timp probleme digestive și ar fi apelat la un tratament care să-i amelioreze simptomele similare colonului iritabil, dar și gastritei.

Ținând cont de toate acestea, ea practic nu și-a dat seama de abcesul abdominal care creștea în ea, punând totul pe seama afecțiunilor mai vechi, care nu-i puneau viața în pericol.

Andreea Bălan a mărturisit cât de greu i-a fost și a povestit coșmarul prin care a trecut, dar acum este bine și pregătită să-și reia viața, de data aceasta având mai multă grijă de ea.

Mărturia Andreei Bălan

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare.

Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie.

Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie. M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal.

Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede”, a povestit Andreea Bălan.

Vezi și Motivul șocant pentru care cuplurile din Japonia nu dorm niciodată împreună. Stau în paturi și camere separet după căsătorie