Acuzații grave la adresa Kanal D! Iancu Sterp rupe tăcerea! De ce nu a câștigat Survivor România

02 iun. 2020
Acuzații grave la adresa Kanal D! Iancu Sterp rupe tăcerea! De ce nu a câștigat Survivor România

Înainte de marea finală a Survivor România, Iancu Sterp era favorit la câștigarea trofeului și a celor 250.000 de lei. Elena Ionescu era, însă o concurența serioasă și lupta se anunța una foarte strânsă. Într-un final, aceasta a câștigat, după ce publicul o salvase în prealabil de la nouă consilii.

Pe 30 mai, chiar când a fost difuzată ultima ediție a show-ului, Iancu a postat pe contul său de youtube în care a simțit nevoia să dea explicații cu privire la acuzațiile care i s-au adus pe Instgram de fanii emisiunii. Fratele lui Culiță Sterp s-a arătat deranjat de faptul că oamenii au spus că el nu merită să câștige pentru că ar avea bani.

El le-a răspuns că lucrurile nu stau deloc așa, că într-adevăr deține o stână mare de oi, împreună cu familia lui, dar că muncește enorm, iar câștigurile nu sunt așa cum își imaginează toată lumea.

Ce l-a dărâmat pe Iancu

Un alt motiv pentru care admiratorii Survivor România au spus că el nu merită premiul este că a venit de la jumătatea competiției. Aici Iancu Sterp a pus la zid practic Kanal D. Aceasta a spus că producătorii nu l-au sunat și că nu este vina lui că nu l-au acceptat în competiție de la început.

De fapt, el s-a înscris din timp, dar turcii nu l-au vrut la Survivor România, ceea ce este incredibil în condițiile în care fratele lui Culiță Sterp a fost unul dintre principalele puncte de atracție ale competiției.

Toate aceste acuzații, la care nu s-a putut apăra, dublate de o promovare a Elenei Ionescu, care a fost prezentată mult din postura de victimă au dus la rezultatul pe care Iancu îl regretă mult astăzi. Totuși fosta solistă de la Mandinga, care este una dintre puținele femei din lume care a câștigat formatul Survivor, a fost o adevărată luptătoare și a rezistat eroic atacurilor colegilor ei, care de multe ori au fost nedrepte și exagerate.

Totuși există încă multe voci care spun că cei de la Kanal D au favorizat-o și că, de fapt ei ar fi decis să aleagă între Iancu și Elena, dar au optat pentru aceasta din urmă pentru că povestea ei ducea mai mult spre un caz social, ceea ce a fost pe gustul publicului.