EXCLUSIV. Motivul real pentru care Sorin Pușcașu nu este eliminat de la Survivor România. Fanii sunt revoltați pe rețelele de socializare

01 apr. 2021
EXCLUSIV. Motivul real pentru care Sorin Pușcașu nu este eliminat de la Survivor România. Fanii sunt revoltați pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

Sorin Pușcașu este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Acesta s-a remarcat încă din primele episoade și asta pentru că a fost propus spre eliminare de la început spre marea lui surpriză. Publicul a empatizat cu el la acel moment și ulterior l-a ales drept favorit. În ultima perioadă, însă tot mai mulți îl contestă și îi cer eliminarea din competiție.

La ultimul Consiliu, Maria, Marius și Albert au fost nominalizați de colegi să plece acasă, dar fanii Războinicilor l-au votat din nou în număr mare pe Albert, iar Marius Crăciun s-a clasat pe locul 2. Marea surpriză a fost locul 3 ocupat de Sorin, care de data aceasta a fost salvator și i-a dat acestuia posibilitatea să aleagă un concurent din echipa sa pentru eliminare.

Fanii au acuzat Kanal D, însă Sorin face show-ul mai palpitant

Fanii s-au revoltat pe rețelele de socializare și au acuzat Kanal D că faca jocurile pentru ca Sorin să rămână în competiție. În realitate, însă mulți dintre cei care fac scandal pe Facebook sau Instagram nu votează, iar Sorin are un număr solid de fani, care îl susțin necondiționat.

În plus, Războinicul este unul dintre concurenții de mare impact. Alături de Starlin, acesta este singurul care face față replicilor lui Jador și generează audiență, iar show-ul este mult mai interesant. Marius Crăciun și Andrei Dascălu sunt mult mai susținuți de fani pe rețelele de socializare, însă în competiție sunt extrem de tăcuți.

Dacă în competiție ar fi liniște profundă, atunci producătorii nu ar mai avea nimic palpitant de oferit publicului, care nu ar mai avea ce să dezbată.

De ce este Albert atât de votat de fani

Albert, deși este cel mai slab sportiv de la Războinici, continuă să se bucure de multe voturi pentru că i-a fost atribuit rolul victimei, iar publicul l-a perceput ca atare. La ultimul Consiliu a fost eliminată Maria Hîngu, deși era printre cei mai buni sportivi din concurs, însă aportul ei pe partea de show era minimă.

Așa că pentru a avea o producție, care să fie lider de audiență, producătorii Kanal D trebuie să aibă mare grijă cum gestionează competiția și personajele, altfel totul ar fi un eșec. Acesta este și motivul pentru care Jador este încă prezent în Republica Dominicană. Manelistul are foarte mulți fani și face spectacol la fiecare apariție.

Și ceilalți concurenți rămași în concurs sunt personaje interesante, ofertante din punct de vedere mediatic. La final, însă va câștiga cel pe care fanii îl vor alege. După eșecul Alin Andronic, Kanal D și-a învățat bine lecția. Chiar dacă postul nu a avut nicio vină la acel moment, telespecatorii au considerat că cel mai iubit și cel mai bun dintre concurenții Extalon (așa se numea Survivor înainte) nu a avut nici măcar o șansă să câștige și asta pentru că proba finală era câștigată de Beatrice Olaru încă înainte să înceapă. Acelea au fost, însă regulile concursului și Kanal D nu putea interveni.