Clasament Survivor România 2021. Jador revine în forță: pe ce loc se află în top! Mellina conduce la general

18 mart. 2021
Clasament Survivor România 2021. Jador revine în forță: pe ce loc se află în top! Mellina conduce la general
Jador și Culiță la Survivor România

Clasament Survivor România 2021. Fanii așteaptă cu mare nerăbdare revenirea lui Jador în competiția Survivor România. Faimosul s-a accidentat la genunchi în urmă cu trei săptămâni și a fost nevoit să rămână internat în spital toată această perioadă pentru a se putea recupera. Acum, în sfârșit își va face apariția pe terenul de joc, iar colegii lui își vor pune mâinile în cap când îl vor vedea.

Deși nu a mai concurat de mult timp, Jador urcă în clasamentul eficacității la Survivor România și asta pentru că procentajul lui a rămas intact, 60,8%. La cât este de ambițios, cu siguranță artistul va încerca să câștige de acum toate jocurile și să ajungă pe locul 1 în topul eficienței.

Cine se află pe locul 1 în clasamentul Survivor România 2021

După eliminarea Rominei din echipa Războinicilor, Mellina ajunge pe locul 1 la general, urmată de Maria Hîngu și apoi de Jador, pe locul 3. Pe locul 4 urcă Marius Crăciun, care a fost taxat de fani la ultimul consiliu. Acesta fusese votat înainte printre favoriți, dar susținătorii emisiunii probabil nu au agreat faptul că ultima dată a propus-o pe Maria pentru eliminare și și-au îndreptat atenția spre Andrei Dascălu, care s-a clasat pe locul 2 în preferințele fanilor Războinicilor, după Albert.

Locurile 5 și 6 le revin lui Zanni și lui Culiță Sterp, care au afișat o formă bună de concurs în ultima perioadă, în ciuda conflictelor interminabile din tabăra lor. Andrei ajunge pe locul 7, iar Elena Marin este cea mai bună fată din competiție la Faimoși, devansând-o cu foarte puțin pe colega ei, Ana Porgras, fostă campioană mondială la bârnă.

Cine este cea mai slabă concurentă de la Survivor România

Cea mai slabă concurentă rămâne Andreea Antonescu. Aceasta continuă să aibă o prestație sportivă deosebit de modestă, dar se pare că este menținută în competiție pentru show. Fosta membră a trupei Andre a fost aspru criticată de colegii săi, în special de Sebastian Chitoșcă, dar care nici el nu aduce puncte echipei.

Roxana Nemeș și Sindy au și ele procentaje mai slabe și se află în partea de jos a clasamentului eficacității. La ultimul joc, Roxana nu a intrat pe teren pentru că nu s-a simțit bine. În urma unor analize medicale s-a constatat că aceasta are probleme cu colecistul și după apariția ei în Consiliu s-a întors la spital pentru tratament. Rămâne de văzut dacă va mai putea continua competiția.

Top concurenți Survivor România, până pe 17 martie 2021

Sursa: exatlonworld.com