Adevărul despre Teo Trandafir. Cum e dincolo de micile de ecrane? Dezvaluiri neasteptate

de: Ana Toma
25 iun. 2020
Adevărul despre Teo Trandafir. Cum e dincolo de micile de ecrane? Dezvaluiri neasteptate

Teo Trandafir este cunoscută pentru rolul de prezentatoare de pe postul Kanal D. Vedeta se descrie ca „foarte puțin aplecată asupra propriei persoane”, însă puțini știu cum este aceasta în spatele micilor ecrane.

Teo Trandafir este o persoană sensibilă. Vedeta a povestit pentru Viva! că cele mai frumoase amintiri pe care le are sunt în casa unde s-a născut, din Pitești. De asemenea, Teo a vorbit și despre locul care i-a provocat cea mai mare tristețe și la care a trebuit să renunțe.

”M-aș întoarce în locul în care m-am născut, casa nașei mele din Pitești. Mă întorc acolo în fiecare lună, împreună cu Maia. Acolo am trăit cea mai frumoasă perioadă, avea o grădină fantastică, totul era la linie, nășica era minunată, blândă și autoritară în același timp. Știa să ne educe, să ne crească, să ne învețe, să ne lase să ne dăm cu capul de pereți. Acela a fost paradisul meu.

Am fost tristă mult, mult timp în casa pe care am vândut-o. De aceea am și luat decizia asta. Am început să ridic acea casă cu un an înainte să vină Maia, am simțit că va veni. Maia a fost singura bucurie pe care am trăit-o acolo. În rest, mă deteriorasem sentimental și fizic, foarte multe lucruri rele am trăit acolo, așa că am vândut și am plecat”, a povestit Teo.

Cum e Teo dincolo de ecran?

Întrebată despre cum este ea ca și persoană dincolo de aparențele televizate, vedeta a mărturisit că este ”foarte puțin aplecată asupra propriei persoane”. De asemenea, se pare că Teo are o problemă mare în ceea ce privește curățenia.

”Sunt foarte puțin aplecată asupra propriei persoane, pentru că sunt foarte ocupată și nu stau să mă analizez când mă vede sau nu mă vede cineva. Sunt și fac ceea ce face orice om la el acasă, în intimitatea lui. Sunt maniacă în ceea ce privește curățenia, proprie și în jur. Am chemat în perioada asta o firma care a venit să facă dezinfecție acasă cu lămpi UV. Nu suport suferința umană, sub orice formă ar fi.

Am reticență minimă la suferință altora, nu îmi place să o provoc pentru că am trăit-o și știu ce înseamnă. Încerc să fac lucruri care uneori mă depășesc atunci când descopăr un om aflat în suferință. Când sunt într-o nevoie sufletească, muzică mă ajută foarte tare, mi se pare un analgezic foarte puternic”, a mărturisit Teo.