Cutremur la Antena 1! O altă vedetă are coronavirus. În ce stare se află

de: Ana Toma
21 iun. 2020
Cutremur la Antena 1! O altă vedetă are coronavirus.  În ce stare se află

Haosul continuă pe platourile de la Antena 1. O altă vedetă care participa la filmările pentru noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” a fost infectată cu noul coronavirus.

Dacă până în prezent Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost diagnosticați cu noul coronavirus, o altă confirmare a ieșit la iveală.

Surse medicale au declarat pentru Gândul că actorul Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist din ”Generația de aur”, Ilie Dumitrescu a fost și el infectat cu noul coronavirus. Acesta a participat la filmările show-ului ”Te cunsoc de undeva” și s-a numărat printre persoanele infectate.

În ceea ce privește starea acestuia, potrivit surselor citate, actorul se află deja sub tratament la Spitalul „Matei Balș”.

”Voiam să mă pun în fața unor situații dificile”

Cu puțin timp înainte de a începe filmările, Toto era foarte optimist, deoarece urma o nouă provocare pentru el.

“Voiam sã mã pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar aceastã emisiune mã antreneazã şi mã încearcã exact cum mi-am dorit. Totodatã, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”, spunea Toto Dumitrescu.

Împreună cu Jojo, Adda, Tavi Clonda și Ami, actorul s-a numărat printre cei 11 concurenți selectați pentru mega-show-ul TV.