Adevăruri nespuse despre Mirela Vaida ies la lumină. Cum se comportă vedeta Antena1 când nu sunt camerele pe ea

mirela vaida

Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite vedete din întreaga țară. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” știe întotdeauna cum să ajungă la inimile telespectatorilor, motiv pentru care, mereu este urmărită în număr mare.

Dincolo de micile ecrane însă, Mirela Vaida este complet diferită. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit pentru Viva că televiziunea nu i-a schimbat viața atât de mult ca în cazul altor persoane. Ea susține că nu se consideră deloc mediatizată, iar viața ei de familiei este una normală.

De asemenea, Mirela Vaida susține că își dorește același lucru și pentru copiii săi o viață normală.

”Depinde de tine cât laşi asta să îți schimbe viața. Eu nu am lăsat-o, nu sunt alt om decât cel pe care îl vedeți pe sticlă. Mediatizarea excesivă cred că există atât timp cât tu îi permiți. Faptul că mă vede omul în fiecare zi, 6 zile din 7 în prezent, pe sticlă, în rolul de moderator, nu înseamnă că eu sunt mediatizată. Eu am o viață de familie normală, îmi cresc copiii în normal, îi duc la o grădiniță obişnuită de stat, într-o comună limitrofă Bucureştiului”, a mărturisit Mirela Vaida.

Mirela Vaidă, peste oamenii de rând? 

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a mai povestit că niciodată nu a vrut să se poziționeze peste oamenii de rând, ci din contră, și-a dorit să se alăture acestora.

În același timp, Mirela Vaida a mai menționat faptul că are întotdeauna grijă ca toată ”expunerea” pe care o are, dat fiind faptul că petrece ceva timp pe platourile de filmare, să nu aibă niciun efect negativ împotriva familiei sale.

”În general, nu m-am poziționat peste oamenii de rând, ci am vrut să fac parte dintre ei, eu fiind un om mai degrabă modest, care nu a luat celebritatea ca pe ceva ce i se cuvenea, ci ca pe ceva ce publicul i-a dat, ca pe un vot în blanc.

Copiii mei trebuie să fie nişte oameni normali, pentru că, atunci când viața îi va pune în situația de a se descurca, ei nu vor mai fi băiatul / fata mamei, ei vor fi niște indivizi care trebuie să facă față tuturor provocărilor. Şi atunci, am grijă ca această expunere a mea zilnică să nu vină împotriva familiei mele”, a mai spus vedeta.

Revista Presei