Adevăruri nespuse despre Zannidache de la Survivor România. Câte clase are și ce înălțime are. Care a fost primul său job

20 feb. 2021
Adevăruri nespuse despre Zannidache de la Survivor România. Câte clase are și ce înălțime are. Care a fost primul său job
Alexandra Stan, în Consiliu la Survivor România, alături de Zanni

După ce Lino Golden și Mario Fresh l-au dezamăgit pe Alex Velea, acesta a început să-l promoveze intens pe noul său Golden Boy, Zannidache. Acesta a fost mai întâi concurent în cadrul emisiunii de maximă audiență de pe Antena 1, Chefi la Cuțite, iar acum face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România, producția fenomen de la Kanal D.

Zannidache are 24 de ani și este de origine grec. Acesta a fost abandonat într-un orfelinat încă de la naștere și nu a avut deloc o viață ușoară. Tânărul nu s-a sfiit să povestească în detaliu despre calvarul prin care a trecut, cât timp a fost obligat să stea la cămin.

Povestea tristă a lui Zanni

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…

Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit acesta la Chefi la Cuțite.

Ce înălțime are Zanni și ce studii are?

Zannidache Edmond are 1,67 înălțime și 54 de kilograme. A mers la liceu, dar nu este clar dacă și-a dat sau nu și bacalaureatul. El a povestit că s-a pregătit pentru diploma mult dorită, dar la 17 ani a făcut și cursuri pentru a deveni frizer și a început să practice această meserie. Ulterior a avut și alte joburi, până când s-a gândit să-i dea un mesaj pe Instagram lui Alex Velea, care l-a luat sub aripa lui protectoare și l-a ajutat să crească.

Zanni este concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor

„Eram la sfârșit de liceu și tot ce voiam era diploma de bacalaureat, pentru care am citit și pentru care mi s-a tot spus că fără ea n-ai șanse în societate. În oglindă mă vedeam un războinic tatuat”, a povestit Zanni, care a spus și că până să ajungă la muzică a cam făcut de toate. Șansa lui s-a numit Alex Velea.

Ce joburi a avut în trecut Zanni?

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mărturisit Zanni.

După ce l-a contactat pe Alex Velea, Zanni a ajuns să înregistreze prima sa piesă, într-un studio și să simtă cu adevărat ce înseamnă o familie.

„Asa m-am apucat de muzica! Acum sunt intr-o echipa mare, inconjurat de oameni diferiti si talentati. Fiecare are HAZUL lui. Trebuie sa recunosc ca m-am adaptat destul de greu, eu fiind mai singuratic si mai salbatic nu mi-a fost usor sa ma deschid in fata lor, dar am reusit! Acum ma simt acceptat, am un rol, am o familie! Am inceput sa merg imediat cu ei la concerte, am intrat repede in hora si imi confirm de fiecare data ca sunt facut pentru asta!”, a mai povestit Faimosul de la Survivor România.