Visezi că te îneci? Ce semnificație are acest vis. Puțini știu ce mesaj interior transmite

de: Ana Toma
17 mart. 2021
Visezi că te îneci? Ce semnificație are acest vis. Puțini știu ce mesaj interior transmite
Insomnie

Ți se întâmplă de multe ori să ai vise care se repetă constant și te chinui să înțelegi ce însemnătate au și de ce te consumă atât de mult? Ei bine, fiecare vis are semnificația lui și este bine să știi mesajul pe care ți-l transmite subconștientul tău.

Există mai multe semnificații pentru înec. Totul depinde de maniera în care visul se desfășoară. Unele persoane se îneacă în mare, în piscină, într-un râu, sau în unele cazuri se îneacă în timp ce mănâncă. Semnificațiile sunt însă diferite pentru fiecare acțiune în parte.

Ce înseamnă înecul într-o apă mare

Ai visât că te îneci într-o apă mare tulbure? Ei bine, în viața ta ar putea fi prezentă o persoană care te pune în situații incomode, iar tu nu poți reacționa în niciun fel și nici nu poți să te desfășori în modul tău natural. De asemenea, visul poate însemna și o gândire greșită și o percepție asupra lucrurilor care te îngrijorează.

O altă însemnătate a acestui vis o reprezintă problemele de cuplu. Este posibil să ai probleme fie în căsnicie fie în relația pe care o ai și despre care trebuie să discuți cu partenerul. Nu trebuie să ții în tine toate lucrurile care te deranjează.

Ce înseamnă înecul în cadă

Unele persoane mai visează că se îneacă în propria cadă, iar acest lucru semnifică problemele cu care te confrunți în fiecare zi și care te apasă mai mult decât crezi. În unele cazuri, persoanele se învinovățesc singure pentru anumite situații, iar acesta este și motivul pentru care se îneacă ”în propria cadă”.

Un alt tip de înec este cel într-o apă adâncă, care poate semnifica instabilitate în căsnicie, sau în relațiile cu persoanele apropiate. Important este să găsești echilibrul și să reușești să ajungi pe linia de plutire. Înecul într-o apă adâncă poate semnifica și probleme pe plan profesional, privind propria afacere care îți consumă foartă multă energie și timp.

Înecul cu mâncare

Am înțeles ce înseamnă înecul cu apă, însă trebuie să mai clarificăm și situația în care ne înecăm în timpul unei mese. De multe ori, persoanele care visează acest lucru se trezesc foarte speriate și este de înțeles.

În cazul în care nu știai, înecul cu mâncare semnifică piedicile care ți se pun în viața de zi cu zi. Nu sunt obstacole pe care le simți direct, însă sunt periculoase, iar acest vis îți transmite un semnal de alarmă. Trebuie să încerci să fii mai precaut și să acorzi o atenție sporită celor care se învârt în jurul tău.