Alessandra Stoicescu, înlocuită la Observator! Telespectatorii vor avea o surpriză uriașă când vor vedea cine i-a luat locul

01 apr. 2021
Alessandra Stoicescu, înlocuită la Observator! Telespectatorii vor avea o surpriză uriașă când vor vedea cine i-a luat locul

S-a împlinit deja un an de când Alessandra Stoicescu se află la pupitrul Observatorului de ora 19.00. Ea a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu, care prezenta știrile la Antena 1 de 17 ani. Acum aceasta face același lucru la Prima Tv, dar a rămas cu un gust amar după ce a aflat subit că locul ei va fi luat de fosta vedetă Antena 3.

Între timp lucrurile s-au calmat, iar Alessandra Stoicescu s-a integrat foarte bine în echipa Observator și se implică activ în toate proiectele departamentului de Știri. În weekendul, însă telespectatorii vor avea parte de o mare surpriză. Aceasta va fi practic înlocuită de Fetița Zurli, care vrea să învețe cât mai multe despre această lume a televiziunii, conform showblitz.ro.

Gașca Zurli captivează zeci de mii de copii

Alessandra Stoicescu i-a arătat în detaliu Fetiței Zurli platoul știrilor, cum funcționează camerele, cum trebuie să stea în relație cu ele, cum să privească și să prezinte cele mai importante evenimente ale zilei. Așa că aceasta s-a decis chiar să-i ia locul.

Emisiunea Casa Zurli este difuzată în fiecare duminică de la ora 9.00, iar liderul echipei, celebra Mirela Retegan a conceput proiectul ca unul amuzant și educativ. Astfel că cei mici află tot felul de lucruri interesante complexe într-o manieră captivantă și care este pe înțelesul lor.

Subiectul discriminării abordat duminica aceasta

În cadrul emisiunii Casa Zurli, în fiecare duminică la ora 9:00, copiii au șansa de a afla lucruri despre multe meserii, informații despre domenii diverse, greu de pătruns pentru ei. În următoarea ediție, cei de la Zurli vor aborda subiectul discriminării sau exlcuderii pe care o trăiesc unii copii care sunt diferiți, fie supraponderali sau cu un aspect aparte, iar această problemă trebuie înțeleasă de cei mici cu ajutorul adulților.

În plus al Roata Zurli vine actrița Anca Androne, care o interprezează pe Delia Andronic în serialul Adela. Ea va fi însoțită de fetița ei, Lara, care va fi împreună cu personajele lumii Zurli.