Totul despre Denise Rifai! Ce meserie are la bază și cum se înțelege cu familia sa: biografie, studii, carieră

de: Ana Toma
15 mart. 2021
Totul despre Denise Rifai! Ce meserie are la bază și cum se înțelege cu familia sa: biografie, studii, carieră
Denise Rifai

Denise Rifai este un nume des auzit în lumea showbiz-ului. De-a lungul timpului petrecut în televiziune, vedeta s-a făctu remarcată prin stilul său deosebit de a-și surprinde invitații și de a pune fiecare problemă în perspective diferite.

Denise Rifai a ieșit prima oară în evidență în perioada în care prezenta emisiunea Legile Puterii de la Realitatea, iar acum, odată cu lansarea emisiunii 40 de întrebări, publicul a devenit și mai încântat.

Ce studii are Denise Rifai

Deși pare că este o adevărată expertă în fața camerelor de filmat, Denise Rifai are cu totul și cu totul o altă meserie la bază. Vedeta de la Kanal D nu a terminat studiile în domeniul jurnalismului, ba chiar a ales un domeniu total neașteptat.

Conform CV-ului său, Denise Rifai este absolventă a Academiei de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Araba, un lucru destul de surprinzător având în vedere cariera pe care și-a ales-o.

Cum a ajuns în televiziune

S-ar părea că Denise Rifai a știut întotdeauna ce își dorește, așa că imediat după finalizarea studiilor, vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și s-a dus exact în direcția media. Totul a început la un post de radio, unde a obținut postul de prezentatoare.

Nu a durat mult, iar după ce un trust de presă a cumpărat postul radio la care cucra, vedeta s-a transferat la televiziunea online. A fost doar o chestiune de timp până ce Denise Rifai a devenit reporter economic la Realitatea Tv.

După o implicare și un talent deosebit observat de producători, vedeta a devenit moderatoare de știri în cadrul aceleiași televiziuni, iar mai târziu a făcut pasul cel marei și a plecat la Kanal D, unde prezintă un produs unic pe piață care este deliciul telespectatorilor, emisinunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Relația lui Denise Rifai cu familia

Deși mulți părinți ar fi încântați de această alegere, nu este cazul familiei lui Denise Rifai. Vedeta mărturisea recent că tatăl său nu este prea mulțumit de carierea pe care ea și-a ales-o. Mai mult de atât, conform acesteia, tatăl său este arhitect, iar educația pe care familia i-a dat-o a fost una destul de dură.

Totuși, deși tatăl său nu și-a dorit să-și vadă fiica pe micile ecrane, visul jurnalistei a continuat mai departe, iar evoluția ei demonstrează faptul că pasiunea nu poate fi deloc învinsă.

”Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva.

Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, mărturisea Denise Rifai.