Alex Bodi a fost arestat! Cum își racola acesta victimele! Bianca Drăgușanu se mută din țară. Detalii șocante din anchetă

11 nov. 2020
Alex Bodi a fost arestat! Cum își racola acesta victimele! Bianca Drăgușanu se mută din țară. Detalii șocante din anchetă

Se întâmplă lucruri stranii în cuplul Alex Bodi – Bianca Drăgușanu. La doar o zi după ce omul de afaceri s-a afișat cu noua iubită, Daria Radionova, iar fosta lui soție a anunțat că se află în vacanță în Dubai, mascații de la DIICOT au efectuat mai multe percheziții în vila acestuia.

Alex Bodi este acuzat de relații cu structuri mafiote, iar acțiunea procurorilor face parte din mai multe acțiuni de destructurare ale unor rețele de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost reținut miercuri de procurori și dus la audieri.

Între timp, Bianca Drăgușanu a anunțat că se simte foarte bine în Dubai și vrea să vină în țară să-și ia fiica și să se mute aici.

„Vreau să vă dau o știre bombă. Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai. Pentru că viața în Dubai chiar este ca în Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, așa cum ne place nouă. Abia aștept! Sofia, vine mami după tine! Te iubesc! Ne vedem în curând.” , a spus Bianca Drăgușanu pe Instastory.

Ce au transmis autoritățile legat de dosarul în care este implicat Alex Bodi

”În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile prin intermediul unui comunicat de presă.

Victimele erau racolate mai ales de pe internet. DIICOT explică în detaliu că totul a început la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope, iar suspectul în cauză, în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Fetele erau vândute de traficanți

Potrivit comunicatului DIICOT, tinerele au fost exploatate în special în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Multe fete au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării, altele erau bătute, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție. Este de precizat faptul că o mare parte din sumele de bani obținute astfel de către membrii grupării ajungeau la liderul acesteia care, ulterior, le-a investit în diverse imobile din țară și din străinătate.

Vezi și Puteți lua o PENSIE în plus. Toți românii sunt vizați! Ce trebuie să faceți