Bianca Drăgușanu, criză de nervi! Cine este noua iubită oficială a lui Alex Bodi! Este celebră, iar el a prezentat-o deja tuturor. A cerut-o și de soție

bianca dragusanu alex bodi

Nimeni nu reușește să mai țină pasul cu lungul șir de despărțiri și împăcări dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi s-au căsătorit, au divorțat, s-au acuzat reciproc de tot felul de lucruri îngrozitoare, după care au redevenit un cuplu. Au urmat mai multe episoade violente între ei, dar cu toate acestea au rămas împreună.

Până acum, când se pare că ruptura ar fi una definitivă. Conform surselor Fanatik, Alex Bodi ar fi cerut-o deja de soție pe noua lui iubită, care este de fapt o mai veche cucerire. Rusoaica Daria Radionova, care locuiește la Londra, ar fi spus deja da. Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzii CanCan într-un loc public, restaurantul „It Cucina” din Herăstrău.

Alex Bodi a vrut astfel să oficializeze relația și să o arate tuturor pe noua iubită, așa că a avut grijă ca imaginile cu el și ea să apară peste tot. La distracție a participat și mentorul omului de afaceri, Joseph, cel cunoscut ca ”Prințul criptomonedelor”. Semnalul pe care Bodi a vrut să-l dea așadar este unul puternic.

Conform surselor VoxBiz, Bianca Drăgușanu ar fi făcut o criză de nervi când a aflat că fostul ei soț s-a afișat cu marea ei rivală și a promis răzbunare. Chiar și-a scos un certificat medico-legal și se gândește să-l folosească împotriva fostului soț, care ar fi torturat-o timp de 5 ore. Inițial s-a spus că acest ar fi fost gelos pentru că ar fi găsit fotografii intime cu Bianca și fostul iubit turc, dar acum pare că motivul ar fi fost focoasă rusoaică.

Cine este Daria Radionova

Daria Radionova are doar 26 de ani și este o regină a operațiilor estetice. Practic a făcut atât de multe intervenții estetice încât nu mai seamănă deloc cu cea care era odată. Are numeroase afaceri la Londra, din care câștigă foarte mulți bani și a ajuns celebăr pe internet după ce și-a acoperit bolidul primit cadou de la părinți cu un milion de cristale Swarovski. Apoi și-a scos mașina la vânzare pentru suma de aproape 155.000 de lire sterline.

Frumoasa rusoaică este pasionată de tot ce înseamnă pentru lux și opulență, principala sa pasiune rămânând mașinile puternice cu multe cristale Swarovski.

În momentul de față iubita lui Alex Bodi are două Lamborghini, unul roșu și altul negru, care costă enorm.

Revista Presei