Alex Velea, probleme mari cu legea. Fulgy l-a dat pe mâna polițiștilor. Câți ani de închisoare riscă

de:
10 iun. 2021
Alex Velea, probleme mari cu legea. Fulgy l-a dat pe mâna polițiștilor. Câți ani de închisoare riscă

Scandalul în care este implicat Fulgy face acum și victime colaterale. Alex Velea, unul dintre cei mai renumiți artiști din întreaga țară are acum probleme cu legea din cauza fiului Clejanilor.

Cu alte cuvinte, Fulgy a făcut o serie de declarații în fața oamenilor legii, iar printre numele vehiculate de el se număra și cel al lui Alex Velea, motiv pentru care anchetatorii DIICOT s-ar fi autosesizat în baza unei legi din 2000 (143), republicată în 2014.

Alex Velea i-ar fi adus droguri lui Fulgy

Conform cancan.ro, în primă fază, Fulgy mărturisea că a ”inhalat fum de la băieții de la Golden Boy care erau la studio și fumau iarbă”. După aceste declarații, fiul Clejanilor a povestit în emisiunea lui Capatos că niciun băiat prezent acolo nu ar fi consumat substanțe interzise.

În ciuda răsturnării de situație, analizele făcute la INML au demonstrat că Fulgy a ieșit în acea seară pozitiv la cannabis. Acum, Alex Velea este și el implicat indirect în toată povestea.

Fiul Clejanilor a povestit că partenerul de viață al Antoniei i-ar fi adus droguri și speră ca el să fie cel care va ajunge în spatele gratiilor.

”Alex Velea mi-a adus iarbă, la el am fumat. Ăsta e adevărul! Asumă-ți, Alex Velea, că ai încercat să mă sfidezi. Te duci la pușcărie! Și tu și la ceilalți mă mai gândesc. Ia uitați, nu am nicio stare acum, totul e teatru, dar spun adevărul”, a spus Fulgy.

7 ani de închisoare pentru Alex Velea

Surse judiciare au declarat pentru cancan.ro, că în urma declarațiilor făcute de Fulgy, Alex Velea ar fi ajuns direct în vizorul polițiștilor antidrog, dar și al procurorilor antimafia. Anchetatorii DIICOT s-ar fi autosesizat în baza unei legi din 2000 (143), republicată în 2014.

Astfel, dacă Alex Velea s-ar înacdra în articolul 5 al legii respective, care prevede punerea la dispoziție a unui spațiu pentru consumul ilicit de droguri, acesta ar risca ani grei de închsioare.

Pedeapsa pentru o astfel de faptă ajunge chiar și până la 7 ani de închisoare.