Probleme mari pentru Alex Velea. Fulgy de la Clejan îl implică în scandalul drogurilor. Acuzații extrem de grave

01 iun. 2021
Probleme mari pentru Alex Velea. Fulgy de la Clejan îl implică în scandalul drogurilor. Acuzații extrem de grave

Abia a terminat scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden, că Alex Velea s-a trezit implicat într-o problemă și mai mare. Fulgy de la Clejani a fost prins drogat de polițiști. Acesta conducea mașina și se întorcea de la studioul de înregistrări al artistului. El pretinde că de fapt, doar a inhalat cannabis pentru că ceilalți ar fi fumat în jurul lui.

Fiul Clejanilor spune că nu vrea să-i aducă vreo acuzație lui Alex Velea și că în studioul acestuia, totul se desfășoară corect și legal, însă declarațiile sale sunt contradictorii și îi crează probleme de imagine iubitului Antoniei.

Fulgy implică numele Alex Velea în problema lui cu drogurile

Fulgy a postat pe Youtube un vlog în care susține că el a fost la dezintoxicare în Spania și că mult timp a prizat cocaină și că nimeni nu s-a sesizat. El insistă că acum este curat. Acesta dezvăluie că în multe studiouri de înregistrări se fumează iarbă pentru relaxare și creativitate.

El spune că acest lucru nu se întâmplă și în familia Golden Boy a lui Alex Velea, dar în același timp insistă că el a inhalat fumul de la alții, care au fumat substanțe interzise în jurul lui.

Și cum Fulgy pretinde că el a fost doar cu băieții lui Alex Velea, în studio și la grătar, rezultă că aceștia ar fi cei care s-ar fi drogat și ar fi ricoșat și către el. Totuși trebuie subliniat faptul că iubitul Antoniei nu a fost niciodată implicat într-un scandal de acest tip și că fiul Clejanilor are mari probleme cu drogurile de mult timp.

Mărturisirile halucinante ale lui Fulgy de la Clejani

„Seara am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre, un om deosebit. Am ajuns acolo la studio cu motivul d e a face o piesă pentru cățelul meu Cash. Mi-am luat un cățel și îl cheamă Cash și mi-am dorit foarte mult să fie și Alex Velea, să contribuie, pentru că eu am făcut muzică, versuri, tot și Alex Velea a fost de acord. Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat.

Nu pot să spun că m-a turnat cineva, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

„După grătarul de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui, care nu aveau niciun drog la ei. Atât eu, cât și ei nu aveam droguri și am ajuns la o intersecție unde era un filtru de poliție cu 15-16 mașini, unde am oprit și am întrebat dacă pot să fac dreapta. Că tot am intrat în discuție cu el, m-a recunoscut și mi-a cerut permisul și buletinul ca să mă verifice și mi-a făcut un alcool test, care a ieșit 0 și m-a lăsat să plec.

După aceea, am fost urmărit de altă mașină de poliție și a dat drumul la girofar când am ajuns în fața casei să mi se facă test de droguri. M-am conformat, pentru că, cu legea nu se pune nimeni. Nu mai fumez. Când am văzut că se ceartă cu mama și tata am plecat cu ei la IML și mi-au recoltat sânge și salivă și proba unde a ieșit canabis. Am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă, pentru că eu, v-am spus, sunt plictisit de ele”, a mai spus Fulgy.