Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

de: Ana Toma
08 iun. 2021
Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare
Viorica și Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani se confuntă cu probleme mari în ultima vreme. Prima cauzată de fiul lor Fulgy, care a provocat un scandal imens în Capitală la care polițiștii au intervenit, după care se mai adaugă și problemele cu firma pe care o dețin. 

Pandemia le-a influențat masiv veniturile din muzică. Deși fiul lor, Fulgy se lăuda cu haine scumpe pe rețelele de socializare, adevărul este cu totul și cu totul altul.

Veniturile Clejanilor s-au redus

Părinții lui Fulgy dețin o firmă care are ca obiect principal de activitate ”interpretare artistică și spectacole”. Vorbim despre Music SRL, o firmă care activează pe piață de 16 ani și care niciodată nu a înregistrat o decădere atât de mare.

Datele de pe Ministerul Finanțelor arată că Music SRL și-a restrâns de 10 ori activitatea în anul 2020 față de 2019, ajungând cu o cifră de afaceri de doar 21.500 (4.300 euro) pe tot anul. Deși înainte de pandemie, cei doi soți percepeau un tarif de 23.000 de euro doarp entru un singur concert.

Cu alte cuvinte, firma Clejanilor a ajuns să aibă un deficit de peste un sfert de milion de lei, iar datoriile trec de suma de 725.000 lei. Conturile firmei au ajuns i ele pe zero, iar la ultimul bilanț existau doar 5.054 lei.

Scandalul lui Fuly cu poliția

Pe lângă problemele financiare, familia Clejanilor se confruntă și cu probleme în interior. Ioniță de la Clejani a fost nevoit să-l reclame pe fiul său la Poliție după ce tânărul l-ar fi amenința pe el, dar și pe alte vede pe YouTube.

Întâmplarea a pornit de la scandalul dintr-un mall din Capitală, unde Fulgy a apelat la niște interlopi pentru a-l proteja de agenții de pază de la un cazino care l-ar fi dat afară.

După incident, fiul Clejanilor s-a dus la o cafenea unde a continua să amenințe într-un live mai multe persoane publice, inclusiv pe tatăl său care a luat atitudine.

Cum a reacționat Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani nu a avut nimic rău de spus despre fiul ei. Cântăreața a mărturisit că Fulgy rămâne cea mai prețioasă ființă de pe pământ, indiferent de întâmplările care au avut loc în ultimele ore

“Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine, fiul meu este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ”, a scris cântăreață pe o rețea de socializare.