Alexia Eram primește sume uriașe în contul său, aproape lunar! Cine-i dă bani fiicei Andreei Esca și mai ales de ce

andreea esca alexia eram

Alexia Eram este fiica celebrei Andreea Esca, prezentatoarea de știri de la Pro TV. Tânăra are doar 20 de ani, dar reușește să se întrețină singură și se poate mândri cu o mulțime de succese în rețelele de socializare. Vedeta a acumulat o armată de fani pe YouTube și pe Instagram, iar acum cu ușurință îi vin bani în cont datorită popularității pe care o are pe aceste platforme.

Alexia Eram a deschis pentru prima dată un canal de YouTube în 2016 și nu s-a gândit că poate ajunge la un asemenea număr de fani. Peste aproximativ patru ani a acumulat 200.000 de urmăritorii care așteaptă săptămânal să primească video-uri despre viața ei personală sau materiale legate de frumusețe și modă.

Este o fată care știe să lucreze și să ajungă la succes cu ajutorul propriilor forțe. Lunar face sute sau mii de vizionări și asta ar însemna că poate obține din YouTube între 95 sau 1.500 de dolari. Vlogherița postează multe video-uri cu iubitul său Mario Fresh și acumulează o mulțime de vizionări, comentarii și like-uri.

Alexia Eram are o mulțime de urmăritori și pe Instagram

Cu toate că are un mare succes pe canalul de YouTube, acesta nu este unica sursă de venit. Fiica Andreei Esca are și o pagină de Instagram, unde o urmăresc peste 600.000 de fani. Se poate lăuda cu faptul că are multe colaborări cu diferite brand-uri. Spre exemplu, pe pagina ei au fost văzute postări legate cu firma Navitique. Și din această rețea de socializare vedeta primește bani și se poate mândri că la 20 de ani deja se întreține singură.

Încă de mic copil a iubit să muncească și să fie independentă. La doar 16 a avut primul job într-o cafenea și a aflat cum se fac cu adevărat banii. Iar peste o perioadă a început să lucreze cu revista online a mamei sale – Alistmagazine. În acest fel, a hotărât să-și dezvolte rețelele de socializare.

Alexia Eram poate ajunge să câștige și mii de euro într-o lună din reclame și Youtube.

Revista Presei