Andreea Esca, momente de coșmar: Fiica ei, Alexia Eram, a ajuns la spital. Medicii au băgat-o direct în operație. Cum se simte acum

13 nov. 2020
Andreea Esca, momente de coșmar: Fiica ei, Alexia Eram, a ajuns la spital. Medicii au băgat-o direct în operație. Cum se simte acum
Andreea Esca, împreună cu fiica ei, Alexia Eram

Andreea Esca a trecut prin clipe de coșmar, după ce fiica ei, Alexia Eram, a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au băgat-o direct în sala de operații.

Alexia Eram este una dintre vedetele din noul val, foarte îndrăgită pe rețelele de socializare. Cu excepția scandalului cu Antonia și Alex Velea, în care a fost implicată prin prisma relației sale cu Mario Fresh, Alexia Eram comunică în mediul online prin proiecte pozitive și nu prin bârfe și certuri, acest lucru fiind de fapt o lecție bună învățată de la mama sa, Andreea Esca.

De această dată însă, Alexia Eram și-a îngrijorat fanii, pe care i-a anunțat că nu a putut dormi toată noaptea din cauza durerilor de burtă. Ajunsă la spital, medicii i-au spus că are apendicele inflamat și că trebuie operată.

Alexia Eram, prima operație sub anestezie totală

Alexia Eram a recunoscut că o încearcă emoțiile, fiind prima dată când se va afla pe masa de operații, sub anestezie totală.

„Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez.

Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, spunea ieri Alexia Eram pe InstaStory.