Andreea Esca îi dă o lovitură de grație lui Dan Bittman, după ce acesta a acuzat-o că și-a înscenat boala! Solistul Holograf, umilit total

andreea esca

Dan Bittman nu prea mai seamănă în ultima perioadă cu cel pe care-l cunoșteam toți. Solistul Holograf a lansat o serie de acuzații năucitoare, prin care a șocat nu doar publicul, cu și colegii și prietenii apropiați.

El a avut mai multe ieșiri publice prin care a îndemnat oamenii să protesteze contra măsurilor luate de autorități și în plus de asta și-a acuzat mai mulți apropiați că și-au înscenat boala pentru bani. Una dintre țintele lui a fost Andreea Esca. Cei doi erau prieteni, așa că nimeni nu se aștepta la asemenea reacție din partea lui Bittman.

Dan Bittman o acuză pe Andreea Esca și Pro Tv că i-au înscenat boala prezentatoarei TV

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea!”, a spus Dan Bittman.

E prietenă cu mine, dar părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem din gură”, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu.

Replica Andreei Esca

Andreea Esca i-a dat și ea o replică pe măsura valorii ei. L-a ignorat total. În schimb a postat pe Insta Story o imagine în care apare Mihai Petre cu telefonul în mână, iar husa dispozitivului are imprimat mesajul „La naiba, hai să dansăm”, semn că aberațiile fostului său prieten o lasă rece. Practic l-a umilit pe Bittman într-un mod extrem de elegant.

Revista Presei