Amestecul natural care face minuni in organism după postul Crăciunului. Lidia Fecioru a facut publică reteta. Beneficiile sunt uimitoare: se consuma de 3 ori pe zi

de: Ana Toma
22 dec. 2020
Amestecul natural care face minuni in organism după postul Crăciunului. Lidia Fecioru a facut publică reteta. Beneficiile sunt uimitoare: se consuma de 3 ori pe zi

Perioada iernii este o perioadă destul de dificilă pentru organismul nostru. Sistemul imunitar este pus la grea încercare, iar pandemie amplifică aceste temeri. Totuși, există un leac minune care are grijă de organismul nostru. Lidia Fecioru a explicat cum funcționează și îl recomandă chiar și după postul Crăciunului.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 un amestec extrem de simplu, care, consumat de trei ori pe zi poate avea beneficii uluitoare asupra organismului. El întărește imunitate și de asemenea, poate fi consumat imediat după postul Crăciunului, deoarece ne oferă toate vitaminele de care avem nevoie pentru o stare de bine.

Cum se prepară leacul pentru imunitate 

Pentru a prepara această licoare minune, e nevoie de doar câteva ingrediente simple pe care le găsim foarte ușor în comerț. Combinate și consumate regulat, sunt un adevărat medicament pentru organismul nostru.

”Pentru că suntem în iarnă o să dăm o rețetă pentru imunitate pentru că trebuie să ne creștem imunitatea și să nu luăm ceva sintetic, ci din produse pe care le avem la îndemână tot timpul. O porție ne ajunge pentru o 3 săptămâni. Se iau 3 lămâi, 200 gr miez de nucă, 150 gr de stafide și 150 gr de prune uscate, mai moi, 200 gr miere și sirop de măceșe și amestecăm toată această soluție, o lăsăm cam 2-3 zile la temperatura camerei și o punem la frigider.

Ceai pentru imunitate cu busuioc

Luăm de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, înainte de masă cu jumătate de oră, dacă suntem la serviciu luăm doar dimineața și seara. Luăm până se termină compoziția și e și gustos și ușor de făcut. Le dăm prin mașina de tocat rămân mai întregi și vor arăta și foarte bine. Putem lua primăvara și toamna, când avem astenie sau când ne simțim epuizați, mai ales după postul Crăciunului” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Cum se consumă ceiaul pentru imunitate 

Bionergoterapeutul a vorbit și despre ceaiul pentru imunitate, care conține trei ingrediente de bază: busuioc, sunătoare și mentă. Acesta trebuie consumat înainte de culcare, sau în cazul celor nu consumă apă destulă, aceștia îl pot bea încă de după-amiază.

”Tot ce ne trebuie este să avem busuioc, sunătoare şi mentă. Se ia o lingură cu vârf de oregano sau busuioc, o lingură cu vârf de sunătoare şi una mare cu mentă. Se amestecă toate la un loc şi turnăm un litru de apă peste, fierbem şi lăsăm acolo 10-15 minute.

Bem acest ceai fără să separăm de plantă şi bem seara înainte de culcare. Cei care nu consumă apă destulă, pot bea de după-amiaza”, a mai explicat Lidia Fecioru.