Amestecul naturist care curăță ficatul, desfundă arterele și previne infecțiile. Un remediu german extrem de puternic care conține doar patru ingrediente

09 nov. 2020
Amestecul naturist care curăță ficatul, desfundă arterele și previne infecțiile. Un remediu german extrem de puternic care conține doar patru ingrediente

Un ficat bolnav poate sta la baza multor probleme grave. De asemenea, arterele înfundate sau un corp care nu este capabil să lupte cu infecțiile va avea tot timpul de suferit, chiar și din cauza celor mai mici amenințări. Tocmai de aceea, vorbim astăzi despre un remediu naturist extrem de puternic ce promite să lupte contra tuturor acestor probleme.

Acest remediu tratează și previne arterele înfundate și ateroscleroza, reglează tensiunea arterială, previne infecțiile și răcelile întărind sistemul imunitar, curăță ficatul, combate stările de oboseală și îmbunătățește enzimele hepatice.

De asemenea, previne formarea pietrelor la rinichi și congestia cerebrală. Nu în ultimul rând, toate cele 4 ingrediente din amestec luptă cu radicalii liberi din organism, prevenind apariția mai multor boli și condiții asociate cu boli ale sistemului circulator sau ale inimii.

Ingrediente:

  • 4 căpăţâni de usturoi;
  • 4 lămâi cu tot cu coajă;
  • 2 linguri de ghimbir ras (sau 3 – 4 cm. rădăcină);
  • 2 litri de apă

Mod de preparare:

„Lămâile întregi se spală foarte bine şi se taie în bucăţi sau felii, cu tot cu coajă. Usturoiul se curăţă şi se taie în bucăţi. Într-un blender, se adaugă lămâile, usturoiul şi ghimbirul, amestecându-se foarte bine, până la omogenizare. Această compoziţie se toarnă într-un vas, adăugând şi apa. Amestecul se ţine pe foc mic, amestecând încontinuu, până când ajunge la punctul de fierbere.

După răcire, lichidul astfel obţinut se strecoară într-o sticlă sau într-un borcan. Opţional, gustul poate fi îmbunătăţit cu miere.

Mod de administrare:

Se administrează câte 1 pahar din acest remediu, pe stomacul gol, cu 2 ore înainte de fiecare masă, timp de 3 săptămâni. După o pauză de o săptămână, se mai poate urma încă o cură de 3 săptămâni,” notează topremediinaturiste.ro.