Anamaria Prodan rupe tăcerea. L-a despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție? Dezvăluiri șocante despre celebra impresară

de:
29 dec. 2020
Anamaria Prodan rupe tăcerea. L-a despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție? Dezvăluiri șocante despre celebra impresară

Anamaria Prodan rupe tăcerea. Ies la iveală dezvăluiri șocante despre celebra impresară. L-a despărțit sau nu pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție? Fanii vor rămâne fără cuvinte.

Anamaria Prodan nu se mai scunde și a decis să dea cărțile pe față în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” la care este invitată în această seară.

Dezvăluiri total neașteptate

Anamaria Prodan Reghecampf este soție, mamă, o femeie care a inspirat milioane de alte femei prin atitudine și care a reușit, în același timp, să se impună uluitor într-o lume dominată de bărbați, cea a impresariatului în domeniul fotbalului.

Până acum nu a vorbit prea mult despre viața ei persoană, însă a venit momentul ca fanii să afle adevărul.

Astfel, în acestă seară de la ora 22.30, Anamaria Prodan Reghecampf vine la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Anamaria Prodan și Denise Rifai

Personalitate marcantă a showbiz-ului autohton, cu o cariera impresionantă ca impresar de fotbal, realizatoare TV și fotomodel, Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai apreciate vedete din România, însă puțini știu detalii din viața acesteia.

Întrebările la care toți așteptau răspunsul

Care a fost cea mai mare dependență a ei, dar și care a fost momentul care a marcat-o complet? Experiența interviului de la ”40 de întrebari cu Denise Rifai” o face pe celebra impresară să retraiască o serie de emoții, astfel că Anamaria Prodan Reghecampf, sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, va face dezvăluiri în premieră, telespectatorii având astfel ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă.

”Ați fost dependentă de jocurile de noroc?”, ”Când ați simțit cel mai tare lipsa tatălui dumneavoastră?”, ”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?”, ”Cât costă bijuteriile pe care le purtați în această seară?”, ”Mai purtați pistol?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care trebuie să răspundă Anamaria Prodan Rechecampf, în ediția de marți, 29 decembrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.