Anca Serea rupe tăcerea! Adevărul despre bărbatul din viața ei. Cum a reușit să o cucerească

de: Ana Toma
14 dec. 2020
Anca Serea rupe tăcerea! Adevărul despre bărbatul din viața ei. Cum a reușit să o cucerească

Anca Serea și Adi Sână formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Puțini știu însă cum se înțeleg cei doi dincolo de camerele de filmat și ce a trebuit să facă artistul pentru a o cuceri pe frumoasa brunetă.

Anca Serea se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Și-a reluat cariera în televiziune, fiind în prezent prezentatoare la Prima Tv și are totodată o relație extrem de frumoasă cu Adi Sână. Se pare însă că dincolo de aparențe, vedeta a fost destul de greu de cucerit.

Prezentatoarea de la Prima Tv a răspuns la o serie de întrebări puse de aria Gyori Tal, fiica Danielei Gyorfi. Aceasta a vorbit totodată, pe larg, și despre cum a reușit Adi Sână să o cucerească. Cele două au abordat subiectul ”dragoste la prima vedere”, de care Maria nu a fost prea impresionată.

”Doar in filme exista dragoste la prima vedere. Dă-mi numărul tău si…”, a spus Maria.

Cum a cucerit-o Adin Sână pe Anca Serea

De cealaltă parte însă, Anca Serea a dus subiectul la un alt nivel. Prezentatoarea tv a mărturisit că este extrem de greu de cucerit și până și lui Adi Sână i-a fost greu să o aducă în brațele sale.

Aceasta a povestit momentul în care cei doi s-au văzut prima oară. Se pare că artistul a fost nevoit să-i cânte o melodie pentru a o putea impresiona și nici asta nu a fost suficient. Anca Serea a mai povestit că Adi Sână o suna în fiecare dimineață.

”Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu I l-am dat. Și a insistat toată noaptea până I l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții.

Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață.”, a povestit Anca Serea la emisiunea lui Măruță, de la Pro Tv.