Andi Moisescu a dezvăluit cum l-a cucerit Olivia Steer și ce l-a atras cel mai mult la ea: ”A fost o șansă dintr-un milion”

de: Ana Toma
12 apr. 2021
Andi Moisescu a dezvăluit cum l-a cucerit Olivia Steer și ce l-a atras cel mai mult la ea: ”A fost o șansă dintr-un milion”
Andi Moisescu

Andi Moisescu și Olivia Steer au una dintre cea mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 16 ani, dar au decis să-și unească destinele ceva mai târziu. 

Despre relația cu Olivia Steer, Andi Moisescu are un singur cuvânt de zis ”iubire”. Juratul de la Românii au talent a mărturisit care au fost lucrurile care l-au atras la aceasta, dar și cum au ajuns cei doi să fie împreună.

Cum s-au cunoscut Andi și Olivia Steer

Întrebat care este secretul unei relații longevive și de succes, juratul de la Românii au talent a mărturisit că preferă să nu dea sfaturi, dar crede în iubire. ”Nu-mi place să dau sfaturi, pentru că nu dețin niciun adevăr. Dar eu cred că iubirea e esențială”, a mărturisit Andi Moisescu.

Vedeta de la Pro Tv a vorbit și despre momentul în care cei doi s-au cunoscut. Totul a fost o simplă întâmplare, iar când au început să se cunoască, și-au dat seama de câte lucruri au în comun. Mai mult de atât, Andi a mai povestit că șansa ca cei doi să fie atât de similari ” a fost una dintr-un milion”.

”Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o”, a mai spus el.

Andi Moisescu și Olivia Steer

Cum și-a dat seama că e aleasa

Andi Moisescu a vorbit și despre momentul în care și-a dat seama că ea este aleasa. Vedeta a mărturisit că cei doi erau deja maturi când au decis să se căsătorească, iar Olivia Steer observase oricum că Andi își dorea o relație serioasă.

”Eram deja maturi amândoi. Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult, în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”, a adăugat juratul de la Pro Tv.

El a vorbit și despre momentul în care a reușit să își cucerească soția. Andi Moisescu a depus eforturi mari pentru a o putea ține lângă el. Vedeta de la Pro Tv a mai povestit că atunci când există iubire, există automat și minuni, iar așa s-a întâmplat și în cazul lui și al Oliviei.