Andreea Antonescu a umilit-o public pe Andreea Bălan. Ce a spus despre aceasta. Săndel Bălan intervine

16 apr. 2021
Andreea Antonescu a umilit-o public pe Andreea Bălan. Ce a spus despre aceasta. Săndel Bălan intervine

În anii 2000, Andreea Antonescu și Andreea Bălan erau două adolescente care atingeau culmea succesului. Acestea formau împreună trupa Andre, iar managerul lor era Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan. După doar doi ani, cele două au decis să opteze pentru cariere solo, iar despărțirea a fost una cu scandal.

Ecourile se mai aud și astăzi, iar cel care a reînviat subiectul a fost Săndel Bălan. Problema a fost redeschisă după ce Andreea Bălan a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a făcut o serie de dezvăluiri dureroase. Aceasta a povestit că tatăl său o bătea, dacă nu dorea să urce pe scenă la concerte și că s-a simțit un copil abuzat practic din punct de vedere psihologic.

Andreea Antonescu a spus despre Andreea Bălan că nu are voce

Aceasta a spus, însă că și-a iertat părintele pentru că a înțeles că așa considera el că trebuie să procedeze pentru a fi bine. Doar că Săndel Bălan s-a simțit insultat de toate aceste declarații și a izbucnit, însă la adresa Andreei Antonescu, pe care o acuză de destrămarea trupei Andre.

Despre fiica lui a spus doar că a smucit-o și că aceasta exagerează cu afirmațiile pe care le face. Însă a ținut să scoată în evidență că Andreea Antonescu o umilea pe Andreea Bălan, spunându-i că nu are voce și că este doar dansatoare. Și totuși în prestațiile live, cea care cântă fals rămâne Andreea Antonescu, așa că afirmațiile ei sunt cu atât mai ridicole.

„Ea (n.r. Andreea Antonescu) vorbește frumos despre greșelile ei, dar nu și despre ale altora. Luau 1.000 de dolari și ăștia se împărțeau la doi. 100.000 de dolari am câștigat, adică vreo 70 de mii de euro, bani care au fost investiți înapoi. Am cumpărat un apartament, două mașini, clipuri făcute, filmări, pe ele au fost banii. Am fost în concediu, dar ea a zis că nu am fost nicăieri. Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei.

N-a spus că s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de-aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în PlayBoy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. I-am făcut imagine frumoasă. A spus că noi le întărâtăm pe ele, când ele se certau la toate evenimentele și Antonescu o jignea pe Andreea că nu are voce și e doar dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a spus iritat Săndel Bălan, conform showblitz.ro.

Reacție rezervată a Andreei Antonescu

Dan Capatos a preluat subiectul la la Xtra Night Show și a cerut și opinia Andreei Antonescu, care nu a dorit însă să pună paie pe foc și s-a rezumat în a-și asuma greșelile trecutului și a-i mulțumi tatălui Andreei Bălan pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Partea cu relația pe care am avut-o mi-o asum. Dar domnu’ Dan, de ce m-ai convins să pozez în PlayBoy, ca să se destrame trupa? Acuma, fiecare are dreptul să facă ce vrea, eu sunt o persoană care și-a sumat ce a făcut și îmi asum în continuare, pentru că am făcut o grămadă de greșeli și am învățat din ele, poate că o să le mai fac.

Nu o să stau să comentez punctele de vedere ale altei persoane. Pe domnul Bălan îl respect strict pentru că e tatăl Andreei, pentru că, la un moment dat, și-a pus umărul în trupa Andre”, a fost replica Andreei Antonescu la Antena Stars.