Andreea Bălan a spus în sfârșit adevărul despre divorțul de George Burcea. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt

de: Ana Toma
12 apr. 2021
Andreea Bălan a spus în sfârșit adevărul despre divorțul de George Burcea. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt
Andreea Bălan

Andreea Bălan a trecut cu bine peste cele mai mari obstacole din viața sa. Artista a fost la un pas de moarte în timpul ultimii sarcini, a trecut peste o despărțire de opt ani de zile, iar acum și-a revenit complet și după divorțul de George Burcea.

Deși a trecut prin evenimente dificile, artista mărturisește că nu are niciun regret și chiar dacă nu trăiește tot ce și-ar fi dorit la un momendat, lucrurile s-au aranjat și pentru ea într-o oarecare măsură.

Andreea Bălan și George Burcea nu au divorțat

Andreea Bălan și George Burcea și-au anunțat divorțul în urmă cu aproape un an, însă nici până acum, cei doi soți nu au terminat-o în totalitate. Cu alte cuvinte, în acte, cuplul încă este căsătorit. În practică, atât George Burcea cât și Andreea Bălan și-au refăcut deja viețile.

Artista a mărturisit totul într-un interviu acordat recent lui Cătălin Măruță. Pe lângă faptul că a vorbit despre situația divorțului, Andreea Bălan a povestit că este împăcată și a reușit să-l ierte pe tatăl fetițelor ei. Mai mult de atât, artista mărturisește că cei doi nu erau în același punct, iar deși și-ar fi dorit să fie soție întreaga viață, nu are niciun regret pentru întâmplările din ultimul an de zile.

Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a mărturisit vedeta.

Diplomația și discreția sunt importante

Cei doi soți au trecut prin mai multe etape ale divorțului, însă Andreea Bălan susține că diplomația și discreția sunt esențiale, mai ales atunci când copiii sunt la mijloc. Artista susține că Ella a fost cea care a înțeles cu greu faptul că părinții ei nu mai sunt împreună.

De asemenea, fetița încă speră că familia va merge într-o vacanță, însă momentul de față s-a obișnuit cu ideea că tatăl său vine doar în weekenduri să le viziteze, sau atunci când are timp liber.

”Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan nu crede în ghinion

Chiar dacă a fost înșelată în prima relație, iar cea de a doua s-a finalizat cu divorț, Andreea bălan nu se consideră ghinionistă. Artista povestește că mereu a fost cu un pas înaintea pertenerilor săi, iar oamenii pe care i-a întâlnit pur și simplu nu s-au putut alinia la același nivel cu ea.

”Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan la Xtra Night Show.