George Burcea s-a întors la Andreea Bălan. Fotografia care a șocat toți internauții. E răsturanare de situație

de: Ana Toma
11 iun. 2020
George Burcea s-a întors la Andreea Bălan. Fotografia care a șocat toți internauții. E răsturanare de situație

Răsturnare de situație în lumea showbiz-ului românesc. După aproape patru luni de război pe rețelele de socializare, George Burcea s-a întors la Andreea Bălan. Gestul făcut a șocat internauții.

George Burcea a revenit în casa Andreei Bălan, iar până în prezent nu se știe dacă este vorba despre o împăcare între cei doi, sau un gest făcut doar de dragul micuțelor lor.

Actorul a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu cele dou fetițe pe care le are alături de Andreea Bălan. Micuțele au fost surprinse chiar în bucătăria artistei, iar internauții au reacționat imediat.

Semnele duc spre o împăcare?

Fotografia postată de George Burcea vine la scurt timp după ce s-a aflat că el și Andreea Bălan urmează să plece într-o vacanță împreună cu cele dou fetițe.

”Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru.

Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu”, spuneau surse din anturajul celor doi potrivit Impact.ro