Andreea Bălan i-a mai dat o șansă lui George Burcea. Informații șoc ies la lumină

de: Ana Toma
12 iun. 2020
Andreea Bălan i-a mai dat o șansă lui George Burcea. Informații șoc ies la lumină

Andreea Bălan și George Burcea și-au anunțat separarea în urmă cu câteva luni, însă până acum actul de divorț nu a fost încă semnat de cei doi. Se pare însă, că artista a stat ceva timp pe gânduri pentru a lua o decizie corectă.

Într-un interviu acordat pentru Viva, Andreea Bălan a mărturisit că i-a mai dat o șansă lui George Burcea, chiar înainte să depună actele pentru divorț, însă acesta nu a fost dispus la reconciliere.

”L-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, a povestit Andreea Bălan.

Putem ajunge la o înțelegere

Artista a mai povestit că documentele depuse prevăd o custodie exclusivă a copiilor, însă în cazul în care actorul se va implica mai mult în viața de familie, s-ar putea ajunge la o înțelegere.

„Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost ok, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc.

Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el”, a mai spus Andreea Bălan.

”Mă anunță când vine”

Întrebată despre cum este relația dintre ei după ce s-au hotărât să se despartă, Andreea Bălan susține că cei doi comunică, iar în ziua de sâmbătă George Burcea vine la ea.

”Atunci când vorbim, vorbim doar despre fete și foarte puțin. Adică mă anunță când vine… De obicei, vine în fiecare sâmbătă”, a mărturisit artista.