Andreea Bălan a dat lovitura în plină pandemie. Cine îi dă bani acum și mai ales de ce

04 dec. 2020
Andreea Bălan a dat lovitura în plină pandemie. Cine îi dă bani acum și mai ales de ce

Cu o carieră impresionană în spate, artista Andreea Bălan reușește să trăiască foarte bine chiar și pe timp de pandemie când toate evenimentele și concertele sunt interzise.

Andreea a cunoscut succesul împreună cu Andreea Antonescu alături de care a avut trupa Andre. După ce a lăsat acest proiect în urmă, aceasta s-a concentrat pe cariera sa solo, dans și apariții în diferite proiecte de televiziune.

Un revelion îi aduce artistei sume fabuloase

Participarea la emisiunea Dansez pentru tine a făcut-o și mai cunoscută și astfel a ajuns să ceară pe un singur concert de revelion fabuloasa sumă de 17.000 de euro.

Astăzi, cântăreața face bani frumoși din promovarea în online și din proiectele de televiziune în care este implicată. Poate fi văzută zilnic pe contul ei de YouTube și este foarte activă pe conturile de socializare unde nu îi lipsesc urmăritorii și campaniile de promovare pentru diferite branduri. Este cunoscut faptul că dintr-o singură postare pe Instagram, un artist poate face câteva sute de euro, o întreagă campanie aducându-le acestora mii de euro.

După despărțiea de soțul său, actorul George Burcea, frumoasă blondă locuiește alături de fiicele sale într-o casă de aproximativ jumătate de milion de euro și mai deține două apartamente, cât și câteva mașini de lux.